Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

UWAGA na Apetiblock opinie

Polecane posty

Gość gość

Uwaga uwaga - potrzebuje schudnąć dość sporo w ciągu 3 następnych miesięcy - ma do zrzucenia 10 kilogramów - czy apetiblock pomoże mi schudnąć? Czekam na wasze opinie - jeśli korzystaliście z czegoś innego na odchudzanie i udało wam sie tyle chudnąć to bardzo proszę o opinie.

Gość gość
Ja schudłam 12 kilogramów w ciągu 3 miesięcy używając hipnozy do odchudzania: http://hipnosencja.pl/ POLECAM ci to bo nie głodzisz się i to zdrowe odchudzanie. Do tego TERAZ ez problemu trzymam wagę już 5 miesięcy :)

Gość gość
10 kilo w 3 miesiące na pewno jest do osignięcia za pomoca diety i lekkich ćwiczeń - także pomyśl nad tym bo będzie zdrowiej niż tabletki.

Gość gość
No ciekawe to co piszecie - a czy taka hipnoza zamiast tego apetitblocka jest skuteczniejsza na pewno dla każdego? Czy ta hipnoza działa na każdego?

Gość gość
Ja brałem Apetiblock i tak średnio - jak brałem to chudłem ale później gdy przestałem to efekt jojo w moim przypadku... ;/

Gość gość
Ja z chęcią sprawdze te nagrania hipnozy na odchudzanie - ciekawe czy na mnie to zadziała

Gość gość
Ja odchudzałam się z hipnozą i nie to pomogło - SCHUDŁAM Z HIPNOZĄ 11 KILOGRAMÓW.

Gość gość
Polecam odchudzanie z hipnozą - bardzo skuteczna forma odchudzania.

Gość gość
A czemu w temacie piszcie uwaga na Apetiblock? Czu to jest niebezpieczne?

Reklama! Żadne tabletki nie pomogą na schudnięcie! Jedynie dieta i ćwiczenia! Nie róbcie spamu!

Gość gość
A ktoś napisze jeszcze jakies opinie o Apetiblock konkretnie? Ile da sie schudnąć z tymi apetiblockiem?

Gość gość
Ja tez się zgadzam, że tabletki w odchudzaniu to nie jest dobre rozwiązanie. Lepiej zastosować dietę.

Gość gość
nie pomogła hipnoza w zrzuceniu brzucha - polecam każdemu

Gość Zdrowieprzedewszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2013 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.

Gość Zdrowieprzedewszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2013 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.

Gość Asia_90
Apetiblock mi za bardzo nie pomógł i koleżance też. Schudłam aż 8 kg w miesiąc ale to dzięki diecie Sandruni :)

Gość agata671
Mi równiez Apetiblock nie pomógł dopiero gdy zamówiłam African Mango http://szczupla-kobieta.pl zaczęło się coś dziać;) oczywiście w dobrym sensie;) już po tygodniu spadek 2kg!

Gość gość
Jeżeli chodzi o opinie Apetiblock to na https://dobretabletki.pl/apetiblock/ odmawiają stosowania tych tabletek na odchudzanie. Moim zdaniem to zamiast tracić czas i pieniądze, to można zacząć poprostu zdrowo jeść i chodzić na siłkę czy coś.

Gość Keira

Żaden środek nie odchudzi człowieka  bez ćwiczeń i optymalnego jedzenia żeby schudnąć trzeba pobudzić metabolizm jeść posiłki dużo mniejsze ale minimum 5 razy  dziennie apetiblock, termlinie i inne są to tylko suplementy wspomagacze odchudzania same nie zrzucą za kogoś kilogramów jedynie odchudzą jego portfel.  Apeti block są tabletkami do ssania które hamują apetyt zawierają między innymi Chrom który sprawia że nie masz ochoty na słodkie i chrom równiez przyspiesza spalanie tkanki tłuszczowej.   naturalnie ocet jabłkowy też hamuje apetyt tak jak zwykły błonnik w tabletkach który popijasz wodą i pęcznieje ci w żołądku dając uczucie sytości. 

Gość Gsr

Ja chudnę po tym ale w połączeniu z siłownia po prostu mniej mi się chce jeść po apetiblock na siłkę chodziłem już wczesniej niz zacząłem jeść apetiblock