Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jesteście zadowoleni z obecnych rządów PIS??? TAK czy NIE i dlaczego?

Polecane posty

Gość gość

Proszę o co najmniej jeden argument. Zaczynam NIE - niszczą demokracje i próbują przejąć władzę w każdym państwowym organie (trybunał np). Niszczą powagę sądów i ważnych w państwie instytucji. Ich obietnice typu 500 zł na dziecko itp doprowadzą budżet do ruiny.

Gość gość
Nie bo okłamują wyborców i wprowadzają do rządu ludzi, których miało tam nie być- Macierewicz i Kurski. Nie bo obiecują rzeczy, których nie będą w stanie dotrzymać. Nie bo im nie wierzę

Gość gość
ich obietnice 500zl na dziecko, obniżenie wieku emerytalnego, darmowe leki po 75rż, - tylko skąd na to wezmą? dowalą nam takie podatki, że się osramy. Pewnie dowalą przedsiębiorcom i firmą, zatrudniającym masę ludzi, co doprowadzi do masowych zwolnień. Potem będzie masa bezrobotnych i błędne kolo, a gospodarka na pohybel. Równia pochyła tak widzę ich obietnice :O A za jakieś 10 lat będziemy drugą Grecją :O

Gość gość
to ja 10:14 zapomniałam dopisać: NIEEE!!

Gość gość
Zadaj to pytanie za rok to ci odpowiem

Gość gość
Myślę że przez ich rządy i obietnice bezrobotni i reszta patologi będą dostawac większe zasiłki co spowoduje ze nie bedzie sie im opłacało isc do pracy. Najbardziej straci na ich rządach klasa średnia

Gość gość
Nie głosowałam i nie jestem zaskoczona ich rządami i oczywiście mi się ich rządzenie NIE podoba

Gość gość
Tak, dzisiaj PAD składa ustawę o obniżeniu wieku emerytalnego, rusza praca nad poprawkami do 500+, chcą opodatkować odprawy dla prezesu spółek skarbu państwa 65%(kasa na obietnice). Skok na TK zrobiła PO ładując tam tylko swoich sędziów( niezgodne z Konstytucją). Jestem zadowolony z tego, że PiS rządzi samodzielnie :)

Gość gość
mam 2 dzieci i jestem zadowolona bo dostane 1000zl ale nie jestem biedna bo maz dużo zarabia ale tak mi wyjdzie ;)

Gość gość
Ci co tak szczekaja skąd pis wezmie na to wszystko pieniadze,niech sprawdza ile komorowski wydal od czerwca.

Gość gość
jak PO zawlaszczala państwo przez 8 lat to wszystko bylo w porządku. teraz jak pis wymienia ludzi na swoich to jest "zamach na demokrację". jacy wy jesteście glupi to się w glowie nie mieści. glupi albo bezczelni. a że robi to szybko. trzeba robić to szybko żeby odkręcić 25 lat postkomuny i łajdactw, nie ma czasu do stracenia. zobaczcie sobie ile ekipa komorowskiego nakradla przed odejściem. tak pewnie wygląda cale państwo po rządach "mira" i jego koleżkow.

Gość gość
"dowalą przedsiębiorcom i firmą" ha ha ha ha ha ha ha - zeszłam, hahahaha może "dowalą przedsiębiorcą i firmą"? LOL LOL

Gość gość
wiadomo że wasza PO miala wprawdzie "pełne szuflady ustaw" a potem się okazalo że żadne obietnice nie są realizowane więc wy nie jesteście przyzwyczajeni do szybkiej pracy. teraz to się zmieni.

Gość gość
jakich k***a rządów jak oni rządzą dopiero TYDZIEŃ! JEDEN KURWA TYDZIEŃ a ty chcesz już ich oceniać LEMINGU P********Y? :D

Gość gość
Do 10:40 ciekawe jest to że zawsze elektorat PiSu to ludzie wulgarni i bez kultury,

Gość gość
a elektorat PO to zlodzieje i kłamcy.

Gość gość
tak bo skończy się złodziejstwo i kolesiostwo

Gość gość
Kolesiostwo to się właśnie zaczyna :P

Gość gość
Ciekawe,że elektorat Po to zawsze zaślepiency i ignoranci. No i jeszcze taka ciekawostka ,która partia miala najwyzsze poparcie wśród skazanych?

Gość gość
gość dziś UUUHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH Co bierzesz? :D Poooodziel się bo też tak chce :D :D :D

Gość gość
Teraz wam napiszę LEMINGI parę słó prawdy o skokach, zamachach i innych takich. Otóż to PO i PSL dononalo zamachu na demokracje wybierajac w czerwcu swych sedziow bo czuli że przegrają wybory wiec chccieli potem zaskarżać ustawy PIS-u do trybunalu konstytucyjnego żeby ten potem orzekal je za niezgodne z konstytucją !! oto chodzilo tym zamachowcom PO, PSL !! Teraz PiS tylko porządkuje te sprawy. Taka jest prawda drogie lemingi ale wy tego nie wiecie bo wam tego w mediach nie powiedzieli :D 🖐️

Gość gość
gość dziś To było o zamachach. Czekam na to o SKOKach

Gość gość
Jestem pewna, że to będzie tyko i aż ( aż niestety) jedna kadencja. Druga opcja jest taka ze ten rząd narobi takiego bałaganu ze ludzie wyjdą na ulicę czego wynikiem będzie podanie się tego rządu do dymisji. Odpowiadam na pytanie NIE. Czekam aż się skończy ten cyrk, a reszta polski się obudzi. I zastanowi następnym razem na kogo i po co głosuje. Głos oddany bezmyślnie i z d**y ma następstwa jak widać, prezydent ułaskawia stawiając się ponad wszystkim, Kaczyński kręci filmy i robi wodę z mózgu. Rządy Kaczyńskiego zwalniają sędziów powołanych zgodnie z konstytucją. . To się k***a w głowie nie mieści.

Gość gość
ale ludzie są durni :O no tak się zmanipulować przez telewizję :O k***a na prawdę trzeba coś z tym z robić, nie może być tak żeby telewizja (publiczna notabene) tak manipulowała kręciła mąciła wypierała mózgi durnym polaczkom :O Jestem przerażony tym co słyszę w telewizji, od wczoraj w wiodącej stacji pojawiają się fachowcy i znawcy porównujący nasz obecny rząd do jakiś rządów faszystowskich czy stalinowskich ! Co to ma być, jakim prawem takie opinie trafiają na łono mediów, tu trzeba bić na alarm bo dzieje się coś bardzo niedobrego, media i opozycja wprost oczerniają , ośmieszają i porównują do jakiś faszystowskich bojówek Demokratycznie wybrany rząd przez Polaków!! Cóż to za obce, wywrotowe siły na siłę wprowadzają poprzez tą wydumaną krytykę jakieś niepokoje i nastroje strachu w narodzie, kto to robi?? Kto na siłę skłóca Polaków ??? Popatrzcie dokładnie co zaczyna się dziać i kto w tym mąci najbardzie

Gość gość
A ty myslales/as ,że beda dalej ciągnąć ten peowski burdel?

Gość gość
PO spada poparcie ciągle i dobrze

Gość gość
Liczę na to, że PIS upora się przez te 4 lata, na które został na razie wybrany, z tą całą zgnilizną pozostawioną przez PO-PSL. Dobrze by było gdyby dali radę tak jak zapowiedziała PBS, w ciągu najbliższego czasu zrealizować te najbardziej oczekiwane zmiany, ale najważniejszym jest zrobienie porządek w służbach, urzędach, samorządach, sądownictwie i prokuraturze. Wywalić wszystkich tych. którzy źle służyli Polsce i myśleli tylko o jednym, jak dobrać się do konfitur. Won z takimi, wreszcie PIS zrobi z nimi porządek. Bardzo się cieszę gdy widzę wk*****enie PO - owców, oraz ich popleczników

Gość gość
Pożyjemy zobaczymy. Chociaż jak dla mnie to masz marzenia dziecka :) to ostatnią kadencja pisu po czym znikną jak miler na którego nikt już nie może patrzeć.

Gość gość
już dawno takie "proroctwa" się pojawialy jak to wstretny kaczor ma przepaść i zginąć w politycznym niebycie. ale teraz, tuż po wygranych przez pis wyborach brzmi to szczegolnie niedorzecznie.