Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

na tym forum gnoi się kobiety niepracujące i robią to te pracujące. dlaczego??

Polecane posty

Gość gość
14 18 nie rożśmieszaj :Dmi sie wydaje że baba zwyczajnie sie nudzi i ma dupościsk. a niech zgadne ze nie ma zainteresowan zadnych poza zyciem wlasnych dzieci i wlasnego zycia

Gość gość
ja to z kolei mam schizofreniczną rodzinę, z jednej już by mnie do pracy wypchnęli...a z drugiej, żłobek, to nie, no jak takie małe dziecko, a opiekunka to nie, no bo jak obca baba...

Gość gość
gość dziś 13:52 właśnie, o zgrozo, wydaje mi się że całe mnóstwo kobiet ma problem z tym że ktoś nie pracuje. Oj gdybyś Ty wiedziała, jaki moja teściowa ma problem z tym xxxx twoja teściowa to nie jest całe mnóstwo kobiet :) tutaj często też były wątki o wyrodnych karierowiczkach które poszły do pracy i dzieci nie kochają, a w ogóle to sa patologią więc myślę, że jak ktoś jest debilem to zawsze znajdzie problem w życiu innych i się nim interesuje i komentuje

Gość gość
Nie ma co się spierać...bo to jest jak rozmowa o gustach, a wiadomo o tym się nie dyskutuje ;)...różnie ludzie mają...jedna gryzie ściany po kilku miesiącach z dzieckiem w domu, inna jest mega szczęśliwa po kilku latach z dzieckiem w domu...tak samo jedna biegnie do pracy i lubię w około tę samą robotę, inna odlicza godziny i robi to mechanicznie.

Gość gość
no są sytuacje kiedy to ewidentna głupota, jak np. kasy nie brakuje, a kobieta nawet roku na macierzyńskim nie chce być, a raczej nie chce...tak samo kasy brakuje na chleb, a się kobieta zapiera rękami i nogami i do pracy absolutnie nie...ale ogrom sytuacji jest taki, że to jest po prostu wybór i nikt nikomu tym krzywy nie robi...

Gość gość
ja sie w ogóle dziwie że kobiety, które pracują siedzą na forum i tracą energie na kłótnie:D. Ja wolałabym spędzic czas z rodziną, cos posprzątać, cos ugotowac dla dziecka i męża, jechac cos zobaczyc. Chyba, że te pracujące siedzą na forum głównie w pracy, a to o ich pracy nie świadczy zbyt dobrze:D no bo jak, gdzie rozwój zawodowy? na kafe?

Gość gość
no ale włąśnie polskie społeczeństwo wywiera presję na kobiety by szły do jakiejkowleik pracy byeby iść. nawet jak nie ma tam co robić i sie na kafe siedzi to i tak znajdzie sie ciocia dobra rada albo tesciówka która powie że baba musi pracowac

Gość gość
ja sie w ogóle dziwie że kobiety, które pracują siedzą na forum i tracą energie na kłótniesmiech.gif . Ja wolałabym spędzic czas z rodziną, cos posprzątać, cos ugotowac dla dziecka i męża, jechac cos zobaczyc. Chyba, że te pracujące siedzą na forum głównie w pracy, a to o ich pracy nie świadczy zbyt dobrzesmiech.gif no bo jak, gdzie rozwój zawodowy? na kafe? x Ja się dziwię, że te siedzące w domu klepią na kafe. Przecież w tym czasie powinny się zajmowac dzieckiem, dbać o jego rozwój, o pyszny i zdrowy posiłek itd.