Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co byscie zrobily

Polecane posty

Gość gość

a powiedz mi ty chodzisz z xxxx ?hym tak sie zastanawiam jak niechcesz to niemusisz mówić . k;nie, a dlaczego wyciągasz tak daleko idace wnioski ? ja; a bo tak zawsze siedzicie wsumie razem wiec sie zastawiam ja;fajna z ciebie dziewczyna ci powiem j;to spij tam dobze dobrze dobranoc j;z metrologi to jednak dobrze mowilas to jest ten drogi rys w sensie ten z zaokragleniami zeby niebylo ze cie w bląd wprowadzaam j;eh dobra doszło domnie ze przegrałem ten bój ociebie dzisiaj to na fizyce mnie uświadomiło , zreszta tak mi nie odpisujesz nawet na telefonie jak widzisz nigdy niebyłem dobry w wyrażaniu uczuć ale wiedz że sie zakochałem w tobie w jako sympatycznej dziewczynie i mi zalezy natobie ale nasiłe niechce cie zmuszac do odwzajemniania uczucia bo kazdy ma wolna wole wiec chyba bede musiał ograniczyc stobą rozmowy bo mnie to męczy patrząc sie naciebie jak z inym gadasz czy sie usmiechasz z kims inym , zreszta chyba tak wolisz kogos inego i juz chyba wybór dokonałaś , ja lubie szczerosć gdy ma nawtet bolec . milej nocy j;czy moze nas coś łaczyc?wybaczmi to co wczesniej napisałem . chciałem sie rewALNIE ZAPYTAC ALE NIEBYLISMY SAMI J;CZEMU NIE ODPISZESZ?PROSZE POWIEDZ CIokolwieK. NAWET JESLI mnie niechcznac.niechce cie tak napastowatymi esemesami powiedz jak sprawa stoi ? eh zawaliłem ze cie nigdzie niezaprosilem na zadna randke takiej dobrej dziewczyny

Gość gość
tam gdzie to k to ona odpisała jestem pluci meskiej