Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwny sms po pierwszym seksie z nowym partnerem

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem może panikuję ale bardzo mi się to nie spodobało. Po wspólnie spędzonej pierwszej naszej nocy, wróciłam do domu po południu. Godziny mijały a on milczał. W końcu nie wytrzymałam i wieczorem napisałam mu pierwsza miłego smsa. On odpisał jednym słówkiem "buziaczki". Strasznie głupio się poczułam i byłam zawiedziona. Czy ja panikuję czy on ma mnie gdzieś?

Gość gość
panikujesz

Gość gość
No nie wiem, wydaje mi się że kobieta zawsze oczekuje jakiegoś miłego smsa czy telefonu po wspólnie spędzonej nocy. A tu ja musiałam pierwsza napisać co już było dla mnie upokarzające a po drugie on odpisał tak moim zdaniem na odwal się.

Gość gość
Chyba niewiele lat masz jak tak piszesz

kurcze, no troche krotko i szablonowo odpowiedzial, obiektywnie mowiac....ale moze jeszcze za wczesnie by oceniac sytuacje. Niektorzy faceci tak maja, wola "zaczynac" ostrozniej po prostu;) nie musi to oznaczac od razu, ze im nie zalezy

calkiem mozliwe, ze on "bada teren" i sprawdza, jak sie bedziesz teraz zachowywac. Wyluzuj sie i nie panikuj. Nic tez wyszukanego juz mu wiecej nie wysylaj! Poczekaj co on zrobi. Troche chlodu nie zaszkodzi - tak jak jest tu wyzej slusznie napisane - facet musi zdobywac :)

Gość gość
A może jej nie zdobywał? Może sama się postawiła

Gość gość
jak sie poszczasz sama nie wiesz z kim bo go nie znasz.. to masz rezultaty

Tez bym sie zaczela martwic na Twoim miejscu. Przede wszystkim to on 1 powinien napisac. a juz wgl przezadzil z tym, co Ci odp. :(

Gość gość
po prostu pokazuje ci prosto w oczy jak jest:) smieje się z ciebie ze mu dalas:P robi sobie co chce i z kumplami się smieje z twojego smsa ze się dalas

Moglas zagryzc usta i poczekac az on sam napisze, odezwie sie. Moim zdanien niepotrzebnie pisalas pierwsza..

Gość gość taka prawda córciu
przeleciał cie osiągnął sówj cel wiec ma cie gdzieś no bo po co mu jesteś więcej potrzebna? :D