Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NuteOla

wysylaliscie kiedys pieniadze westernem unionem

Polecane posty

Jak tak, to na czym to polega ? interesuje mnie dokladnie z Angli do Polski. patrzylam na ich strone i czy to mozliwe ze wyslanie jakiejkolwiek sumy pieniedzy koszt 2.90 funta ?

Gość gość
Sprawdzone i działa.Polecam

Gość gość
w skrocie dostajesz po d***e na roznicach kursowych bo przeliczaja dwukrotnie - WU przesyla tylko w euro i dolcach

Jestem na stronie i zazncayzlam opcje ze z anglii do Polski i od razu mi wyskoczylo wszystko w funtach, GBP. i przelicznik maja 5.94, czasem 5.97. Wiec chyba dobry ? Chce przelac grubsze pieniadze, ale sie boje. na czym to polega ? Chcialabym aby mama odebrala. odbiera osobiscie czy od razu przelewaja na jej konto ? Jak to działa?

Gość gość
Odbiera osobiście Dostajesz numer przesyłki Numer smsem wysyłasz mamie Ona idzie do jakiegokolwiek punktu wu w Polsce i odbiera kase Jest opcje tez w pln

Gość gość
Do 23:16 Można tez bezpośrednio na konto.Wejdź sobie na stronę Western Union

Dziekuje wreszcie za dobitna odpowiedz. a jesli wysle tutaj kwote zauzmy 3 tys funtow, i ona bd chciala odebrac w zlotowkach, to jaki jej dadza przelicznik ? Taki jaki jest w danym dniu i godzinie w jaki ona przyjdzie czy taki, w jakim ja dawalam pieniadze np dzien wczesniej ? Jak to wyglada ?

Gość gość
mam konto w moim Banku i własnie w nim jest Western Union-$ z USA docieraja po kilku godzinach a zatem wybierasz Western Union w miejscowości mamy,dzwonisz do mamy i podajesz Jej nr nadania/możesz zapytać pracownika WU ktory/ wysyłasz funty i moze mam wybrac funty albo przelicznik w złotówkach w chwili odbioru proponuję przejśc sie do Kantora i upewnic się po jakiej cenie mozna sprzedac funty $ zamieniam zawsze w kantorach po wyższej cenie

Gość gość
patrzylam na ich strone i czy to mozliwe ze wyslanie jakiejkolwiek sumy pieniedzy koszt 2.90 funta ? " w USA opłata zależy od kwoty $ przesyłanych do Polski,nie są to wysokie opłaty

Gość gość
western jest drogi.Ja wysylalem samiswoi