Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy dostane kredyt gdy na umowie mam 900 zl brutto

Polecane posty

Gość gość

Umowa zlecenia

Gość gość
zalezy ile tego kredytu chcesz i w jakim banku chcesz go dostac

Gość gość
potrzebuje na zakup laptopa

Gość gość
u. w prowidencie

Gość gość
w providencie dają tak naprawde każdemu, o ile nie jestes pijaczką mieszkającą w melinie, bo moze wtedy odmówić i chciec jakies udokumentowane dochody, ale w 90% przypadkow nie chca nic tylko dowód i słowne oswiadczenie od dochodach, nowym klientom zazwyczaj dają od 500 do 1500 zł, a czasami za pierwszym razem oferują np 300 zl, roznie z tym bywa :) w banku bedziesz miała taniej, najbardziej liberalne banki w dawaniu kredytów to Eurobank i Santander (honorują umowy zlecenie), Alior kiedys honorowal zlecenia ale nie wiem jak jest teraz :) a najlatwiej po prostu wziąc laptopa na raty w sklepie, w wiekszosci sklepów rat udziela wlasnie Santander , Sygma albo Credit Agricole

Gość gość
a po co Ci laptop?

Gość gość
Stary komputer się popsuć i szkoda kasy na naprawę. Wole coś nowego. Mam 1000zl oszczędności ale to za mało.

Gość gość
uzbieraj lepiej jak już tyle uzbierałeś, jak weźmiesz kredyt będziesz musiał oddać 2 razy tyle

Gość termoxx
Jakoś mi się nie wydaje, żebyś dostał kredyt skoro zarabiasz tyle ile piszesz, ale jak jakaś mała rzecz Cie interesuje to możesz zajrzeć na stronę https://www.platformafinansowa.pl/ i zaaplikować o leasing konsumencki, a nóż widelec się uda? ;)

Gość gość
hahahaha piertolony spamerze , laska laptopa 3 lata temu chciala kupic , ile ci kurfo placa za spamowanie ?

Gość weronia812
Też bym właśnie się decydowała bardziej na leasing. Z tego co się orientuję Platforma ma dobre warunki leasingowe.

Gość gość
A masz konto w banku i regularne wpływy? Ja wczoraj dostalam w moim banku 10 tyś. a mam tylko świadczenie pielęgnacyjne(niecałe 1500zł) które nie jest traktowane jako dochód (jest to kwota wolna od zajęć komorniczych). Tyle że pieniądze wpływają regularnie na moje konto od kilku lat. Mam też za sobą kilka wczesniejszych - spłaconych w terminie kredytów. Mimo to byłam zaskoczona, że bez problemu uzyskałam kredyt. Ja dostałam w BZW BK.

Gość gość
haha ale spamy, przecież to post z przed 4 lat