Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ona sie we mnie zakochala?

Polecane posty

Gość gość

Mam kolezanke, b dobra. Widujemy sie codziennie po kilka godzin... No ale ona jak jest pijana robi w stosunku do mnie dziwne rzeczy. Na trzeźwo też ale mniej. Zawsze kładzie się spać ze mną, Przytulanki, cmoka mnie w szyje a ostatnio niby przypadkowo dotknęła okolic intymnych. Gdy miałam nogę nałożona na nią to czułam lekkie pulsacyjne ruchy, które wykonuje. Nie mam pojęcia co o tym myśleć, bo spotyka się z facetami, nigdy z dziewczynami ale co mam teraz zrobić?

Gość
pewnie jest bi, ale się wstydzi. :)

Gość gość
Ale ona wie ze ja kocham innego

Gość gość
Myślę że to tylko wygłupy :)

Gość
Dla mnie też chyba trochę przesadzasz. Miałam bardzo bliską przyjaciółkę (nie mam z nią niestety kontaktu od roku, ale chyba się odezwę bo to przezemnie zerwaliśmy kontakt) i też czasem jak gadaliśmy sobie to nieraz leżeliśmy, raz pod kocem i zadzwonił jej chłopak i też wyobrażał sobie nie wiadomo co, chyba go to kręciło, ale to było bez żadnych podtekstów. ;) czasem zakładała mi nogę na moją, albo się przytulaliśmy, chodziliśmy pod rękę-jeden chłopak wyskoczył z takim tekstem-wy chyba jakieś lewe jesteście :D :P A to była po prostu bardzo bliska przyjaźń, byliśmy jak siostry...;)

Gość
Tak przez ten temat mam straszną ochotę sie do niej odezwać. wszystko się zepsuło przez to że nasze rodziny są bardzo skłócone...mieliśmy się do tego nie mieszać, ale ja w końcu zrobiłam inaczej :O

Gość gość
odróżniasz chęć uprwiania seksu od miłości cz też nie? słowo "zakochała" tu nie pasuje

Gość gość
"Czy ona sie we mnie zakochala? " źle sformułowane pytanie ... powinno być "Czy ona chce uprawić ze mną seks?"

Gość
No właśnie...:P Myśle ze jesli juz czegoś chce to nie jest to miłość;)

Gość gość
z innymi dziewczynami też jest blisko ale nie zachowuje się tak wobec nich...... a ja nie jestem atrakcyjna fizycznie wiec nie sadze ze chce uprawiac ze mna seks.....

Gość gość
chętnie bym was zobaczyła dziewczynki mmmmmmmm