Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do osob samotnych nie boicie sie tego ze umrzecie kiedys w samotnosci?

Polecane posty

Gość gość

Do osob samotnych nie boicie sie tego ze umrzecie kiedys w samotnosci?

nie umiera w samotnosci ma przy sobie P.Boga:)jedyny wierny kochajacy prawdziwa czysta miloscia:)przyjaciel

Gość gość
Każdy sam przez śmierć przechodzi.

Gość gość
Nawet, to co z tego, że umrzesz w samotności, i tak nikogo to nie obchodzi , ważne, że inni mają.

Gość gość
Kazdy sie smierci boi. Nie wazne czy bedzie ktos przy mnie czy nie. Jedno jest pewne. Jak masz sie meczyc cale zycie z kims kogo nie kochasz tylko dla idei i zasad to i tak umrzesz w samotnosci a smierc bedzie tylko wybawieniem.

Gość prawictwo pospolite 152
nie , bo faceci i tak żyja krótko .. Kobiety maja gorzej bo umieraja w wieku 85 lat jako niepelnosprawne , a faceci w wieku 65 lat jako zdrowe chłopy

Gość Mariannne
Czesto bywa tak, ze posiadajac bardzo duza rodzine, oraz wydawaloby sie wielu przyjaciol, ludzie umieraja w samotnosci,.....to jest dopiero tragedia! Ludzie samotni sa ze swoja "samotnoscia " na codzien , i chyba jest im latwiej uporac sie z mysla ze samotnie odejda...nie wiem...nie chce sie madrowac.

Gość gość
Ale macie powud do zmartwien :D jestem samotny i mam to gdzes jak umre moga mnie nawet jak sie to mowi w rowie pochowac robicie problema z niczego lubie byc sam

Gość gość
Autorowi / autorce chodziło chyba o to aby na starość w czasie choroby nie zostać samemu. Z tym, że druga połówka tego nie gwarantuje. Może odejść szybciej przed nami i również wtedy zostajemy sami. Ale fakt faktem we dwoje zawsze raźniej.

Gość gość
jak nie ma drugiej polowki, to sa dzieci osoby ktore nie zalozyly rodziny, nie maja tego komfortu

Gość gość
Jest też opcja życia w domu starości z opieką do śmierci chyba że śmierć dopadnie człowieka szybciej.

Gość gość
ale jak nie masz rodziny, to kto bedzie cie dogladal? w domach starosci sa nierzadko nazistowskie opiekunki, traktuja starego czlowieka jak smiecia, zwlaszcza jesli nhikt z rodziny sie nim nie interesuje

ktosik napisal ze wszyscy boja sie smierci? nie boje sie smierci:)) wiem w swojej podswiadomosci ze kiedys to nastapi:))natomiast strasznie boje sie meki ,bolu nie do zniesienia!:((

Gość gość
Zakładanie rodziny,robienie dziecka również nie gwarantuje niczego.W obecnych czasach nie warto zakładać rodziny i robić dzieci.Wspomnicie mój wpis kiedyś.

Gość gość
Starego człowieka jak śmiecia traktuje też często rodzina, więc nie ma co zamartwiać się na zapas i należy cieszyć się życiem póki trwa.

Gość gość
tylko rodzina pozbawiona milosci