Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudikkk

najlepsze lakiery hybrydowe

Polecane posty

Gość klaudikkk

jakie lakiery hybrydowe są najlepsze? chce zaczac robic sobie hybrydy w domu i zastanawiam sie ktora marke wybrac? co polecacie? takie co nie uczulaja i maja duzo kolorow :P

Gość eliksa88
zdecydowanie neonail :) mnie inne uczuliły a te nie więc bardzo je polubiłam ,kolorów mają bardzo dużo jakość też extra ;)

Gość gość
Moja siostra klientkom maluje lakierami ibd , ja sama w domu uzywam Cosmetics zone.

Hey, Ja swoją przygodę z manicure hybrydowym zaczęłam z firmą semilac i jestem bardzo zadowolona. Cały zastaw z tej firmy zamówiłam po przez ich stronę w skład zestawu wchodziła lampa LED, BASE,TOP, Cleaner,płyn do usuwania lakieru hybrydowego Remover,folie do usuwania lakieru hybrydowego, waciki bezpyłowe,blok polerski,2 pilniki do paznokci no i oczywiście 2 lakiery które mogłam sobie wybrać:) A jeśli chodzi o gamę kolorów to mają naprawdę ogromną a kolorki są prześliczne:) Zobacz sama a zobaczysz że warto było. Pozdrawiam

ja przerzuciłam się na neonaile,kupiłam na targach kosmetycznych w warszzawie i się zakochałam :) a teraz mają nową kolekcję galaxy i już odkładam kasę na zakupy :D

Gość terrika
moim odkryciem jest makeAR lakiery - bardzo dobra jakość, super kolory. Co prawda ciężko je jeszcze znaleźć bo chyba z tego co wyczytałam to dopiero wchodzą na rynek ale warte są zachodu!

Gość gość
osobiscie uważam, ze najlepsze są makear i strasznie ubolewam, że u nas są tak mało dostępne u nas. na szczęście mam kuzynkę która chętnie mi je podsyła

Gość gość
Tak, ale jeśli mówimy o najlepszych to często chodzi tu o jakość, trwałość i kolor razem. też mam os niedawna lakiery z Makear i są super. Bardzo fajne kolory i bardzo trwałe, jakbym nie miała odrostów to pewnie by się i półtora miesiąca trzymały!

Gość gość
zgadza się, Makear ostatnimi czasy wydaje się być najlepszym producentem takich lakierów, a tym bardziej jestem pod wrażeniem, bo na ogół nie ufam nowościom i jestem sceptycznie nastawiona do takich rzeczy

U mnie spisują się dobrze Cosmetics Zone :)

Gość gość
dziś zamówiłam 2 lakiery z makear, jeden z efektem kociego oka. Ciekawe jak będzie wyglądał na żywo :)

Gość gość
pięknie będzie wyglądał! miałam ostatnio robione od nich Blue i cudowny efekt! :)

Gość paztoyou
zdecydowanie neonail. idealna gęstość i krycie, długo mi się noszą - nawet 21 dni. tylko na odrost nie idzie patrzeć :D no i mnie nie uczulają jak 2 poprzednie marki, których używałam.

Gość lniena
NeoNail polecam jednak bardziej niż Semilac, a testowałam i to i to :P a że lubię próbować nowości to jak zobaczyłam na www.topdrogeria.pl promocje na Neo właśnie to kupiłam kilka kolorów i nie żałuję! przerzucam się na nie całkowicie chociaż Semilaczki oczywiście wykończę:)

Gość gość
Zdecydowanie MakeAR ! Nowy na naszym rynku, a robi świetne wrażenie

Gość gość
A ten makear to co to za firma? jakas z allegro?

Gość gość
Nie, to nie jest jakaś tania firma z allegro tylko profesjonalna. Oni mają lakiery do profesjonalnego manicure. Koszt to 35 zł za buteleczkę

Gość gość
Zgadza się. Ja makear poznałam kiedyś kiedyś jak byłam w Stanach i teraz są już w Polsce. Fajnie, na pewno jak gdzieś je znajdę to sobie kupię

Gość gość
Tak, MakeAR jest świetny. Najlepiej na ich stronie zamawiać. Można od razu przejrzeć całą paletę kolorów, a w sklepach to różnie. Zresztą nie wszędzie są, bo to raczej takie specjalistyczne

Gość gość
Z MakeAr. Bardzo trwałe i bardzo dobrze kryjące. Jak wiele próbowałam tak te okazały się najlepsze

Gość gość
a po co meczysz paznokcie hybrydami? mi sie strasznie poniszczyly paznokcie od tego, wole kupic zestaw z golden rose- prodigy duo gel i mam ladny manicure :)

Gość gość
Co do makear to 35 zł za buteleczkę i zamawiam na ich stronie internetowej. Jeszcze nigdy nie używałam takich żelowych lakierów, o których mówisz... Długo się trzymają?

Ja chyba nigdy nie zrozumiem dlaczego tyl kobiet same sobie robi krzywde ? raz, że lakier utwardza się lampą UV. Tyle mówi się o ochronie przed promieniowaniem UV - są specjalne kremy, wiele kosmetyków ma filtry UV, a tutaj musimy się specjalnie wystawiać na działanie tych promieni. Coś tu jest nie tak! a dwa, że hybryda strasznie niszczy płytke, samo zmatowienie jej przed zabiegiem, a potem sciaganie acetonem :/ to nic dobrego :/ Zdecydowanie wole zwykle lakiery!

Martusiaaaaa racja! Ja robilam sobie hybrydy przez rok i teraz paznokcie mam w strasznym stanie :/ Można teraz dostac naprawde tanie i dobre lakiery, ktore wygladaja tak samo ladnie jak hybrydy. nie mowie o jakichs essie czy sally hansen za niewiadomo ile, ale np. nasze Golden Rose są mega. ostatnio kupilam z serii prodigy i już 5ty dzien mi sie trzyma bez adnego odprysku.

Gość Jaga Baba
z pomalowanymi paznokciami kobitka wygląda zawsze dobrze, odkryłam semilaca kolekcję unique i wszystkie mi się podobają, ale na pierwszy ogień poszedł blady róż, efekt rewelacyjny... to już kololejne hybrydy i nic złego nie dzieje mi się z paznokciami

Gość gość
ja jestem zadowolona z hybryd. Czasem zrobię sobie małą przerwę ale ogólnie paznokcie mam w dobrej kondycji. Warto jednak zapoznać się z prawidłową techniką robienia jak i zdejmowanie lakieru :)

Gość luuskaa1212
A słyszałyście, że teraz modne są "bransoletki" na paznokciach?? Ostatnio oglądałam PNŚ i właśnie pokazywali. Ale mi to się w ogóle nie podobało. Wolę chyba malować paznokcie na jeden kolor. Dla mnie spoko są lakiery z MakeAR. Na razie są dla mnie numerem jeden bo wcale nie odpryskują

Gość gość
Widziałam ten materiał ale mi też się nie podobają te bransoletki. Ja często sobie robię naklejki wodne na paznokciach. Maluję paznokcie na jeden kolor, przeważnie 508 z Makear i potem naklejam różne naklejki. Czasami paznokcie wyglądają jak z salonu