Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćn

Co myslicie ?

Polecane posty

Gość gośćn

Dzis nasze dziecko pomazalo kanape dlugopisem i pocielo firanke nozyczkami. Maly ma dopiero 2,5 roku wiec uwazam ze to nasza wina ze go nie dopilnowalismy poza tym firanka kosztowala grosze i wcale nie jej mi jej szkoda . Natomiast moj facet nazwal naszego syna nieznosnym bachorem !! Strasznie sie w****ilam na niego . Przeciez to tylko dziecko, poklocilam sie z nim okropnie a on uwaza ze wcale nie przegial , nie rozmawiamy . Powiedzcie nie przesadzam prawda ?

Gość gość
nikt sie nie wypowie ?

Gość gość
A co było wcześniej? I kto do cholery dal dziecku nożyczki?? Ty??

Gość gość
Prawda jest taka że ciężko to będzie domyc prawdopodobnie. To nie bylo rozlanie soku

Gość gość
oczywiscie ze nie przesadzasz jak ojciec moze tak powiedziec o wlasnym dziecku , chyba tylko taki co go nie kocha, niestety

Gość gość
ty masz racje, facet bez uczuc

Gość gość
dziecko ma swoje nozyczki do ciecia papieru , byly schowane ale je znalazl. kanape doczyscilam a firanki mi nie szkoda , przeciez to nie dziecka wina tylko nasza. chodzi mi o zachowanie faceta

Gość gość
nie moge mu darowac tego co powiedzial. nikomu nir pozwole tak nazywac swojego syna poza tym uwazam ze facet powienien zawsze bronic rodziny a taki co wyzywa syna wlasnego to idiota.

Gość adriannkaaa
Takiego wzielas to takiego masz tyle w temacie.Moze wcale nie chcial miec dzieci.

Gość gość
To ostre nozyczki skoro były w stanie przeciąć firanke. Przetna tez palce. Moim zdaniem przesadzasz, facet się zdenerwował. A dziecko i tak nie wie co to bachor. Poza tym powiedział prawdę, mógł oczywiście nazwac go nieznosbyym dzieckiem ale cóż pewnie się wkurzyl

Gość gość
to sa nozyczki dla dzieci , takie pierwsze nozyczki nie sa ostre a firanka zwykla woalowa . jak sie wkurzyl to mogl sie wkurzyc na siebie ze go nie dopilnowal albo na mnie a nie na dziecko . To nie jest bachor ani nie jest nieznosny ! Rozumiem ze wedlug Ciebie to ze sie zdenerowowal to wytlumaczenie na wszystko tak ?? Rodzic musi nad soba panowac a skoro tak mysli o wlasnym dziecku to ja nie chce miec z kims takim nic wspolnego !!! a jakby sie zdarzylo ze by mu zniszczyl przypadkiem laptop albo komorke to by go pobil ?? bo co bo sie wkurzyl ???

Gość gość
I nie chodzi o to ze dziecko zrozumialo co to bachor , chociaz za rok juz dokladnie zrozumie jesli to sie bedzie powtarzalo. Chodzi o to ze jaki ojciec tak nazywa wlasne dziecko ? Zabral d**e i poszedl, no brak slow.

Gość gość
Pampersy ci mózg przyslonily? Nic takiego nie powiedział. Za 5-10 latjak ci dziecko w d**e będzie dawało za bezstresowe wychowanie inaczej będziesz mówić. Skoro nożyczki są na tyle ostre ze przeciely firankę to dadzą radę przeciąć palce.

Gość gość
napewno nie taki co kocha dziecko albo kochac potrafi , przykro mi autorko

Gość gość
Masz już dzieciaka faceta możesz zostawić

Gość gość
a kto Ci powiedzial ze ja bezstresowo wychowuje dziecko ? ma kare , stoi w kacie jak cos zbroi. Poza tym chcialabym zauwazyc ze dziecko wzielo nozyczki pod nasza opieka a nie tylko moja . oczywiscie moglo sie skaleczyc ale to nasza wina a nie dziecka i nikt nie ma prawa wyzywac go od bachorow ! a juz napewno nie ojciec.

Gość gość
Przecież nieznośnego bachora też można kochać. W czym problem?

Gość gość
Zdecydowanie przesadzilas.. Bardzo..

Gość gość
no ta wypowiedz mnie rozwalila , owszem idiote rowniez mozna kochac .

Gość gość
a z czym przepraszam przesadzilam ???

Gość gość
W kloceniu się o coś takiego z mężem. Zrobiłaś z igły widły, oczywiście mógł tak nie mówić ale to przecież nie świadczy o tym że go nie kocha. Zdenerwował się i tyle

Gość gość
A co złego jest w kochaniu idioty?

Gość gość
to ze idiota zawsze bedzie idiota, i idiota bedzie ranil bo jest tylko idiota :-P

Gość gość
gość dziś W kloceniu się o coś takiego z mężem. Zrobiłaś z igły widły, oczywiście mógł tak nie mówić ale to przecież nie świadczy o tym że go nie kocha. Zdenerwował się i tyle a Ty jestes wogole matka ?? masz dziecko ??? Bo ja uwazam ze zadna matka nie pozwoli zle mowic o swoim dziecku !

Gość gość
jak zwykle kwoka ktora pewnie nie ma dzieci siadla na autorke :-D a autorka ma d**e a nie meza :-D