Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Noblesa

Jednak seks po skandynawsku jest o niebo lepszy

Polecane posty

Pokazne przyrodzenie, pieszczoty, czule i zarazem sprosne slowka, dluga gra wstepna, fellatio z orgazmem potem kolejny i kolejny... Mmm A nie z Polakiem to jak z d*pa tylko anal w glowie :O

Gość gość
Witaj zawszona suko :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Gość gość
Siema OBLESNA :D

Gość gość
bzdury , największe przyrodzenia mają czarni , nie skandynawowie. Przecietny czarny cżłonek ma 19 cm biały 15 cm Azjaci - 10 cm

Mirek, pozyczyc ci kase na operacje plastyczna? :O Mam 50000 tysiecy koron oszczednosci, potem panstwo mi odda za ciebie :) Prawda jest taka, ze Szwedzi maja wieksze od Polakow i tak pisze nawet w ogolnej statystyce.

Gość
z pół roku cię nie widziałam...:)

A tak jakos szybko mija czas, nawet nie mialam chwili aby wejsc na forum, teraz moze to sie zmieni chociaz, coraz wiecej brzydali widze przyszlo, np ten mirek fuuuj :O

Gość gość
autorkę araby zgwałciły w Karlskronie i teraz zapomnieć biedulka nie może....

Gość
gość dziś nigdy nie podobali mi się Azjaci :D teraz wiem dlaczego...podświadomie wyczuwałam...:P:D:D:D ahahah

W Karlskronie to akurat ich nie jest duzo wiec g*wno sie znasz, uwazaj zeby ciebie nie zg****ili, bo wiesz oni mezczyzn tez lubia, zwlaszcza takie c***y jak ty :)

Gość gość
W Szwecji macie teraz nawal brudasow i wzrost g***tow o 700%

Myslalam aby to zrobic z Holendrem, oni tez wysocy i zazwyczaj przystojni ale nie wiem jaka mentalnosc :

Nawał moze za duzo powiedziane, ale nawał nie oznacza od razu gwałtu, opanuj sie ty tylko o jednym.

Gość gość
jak miał ten szwed na imię?

Dlatego jak ktos mieszka na dzielnicy z arabami to tez bym sie bala, lepiej zaplacic wiecej za czynsz a miec za sasiada rodowitego Szweda, ktory nie podrywa chamsko na ulicy po pijaku jak Polak i reszta a dopiero w lozku pokazuje na co go stac. Krowa, ktora tak duzo ryczy malo mleka daje, mhm :D

Gość gość
Nie rozumiesz :O takie sa statystyki, w Szwecji wzrosla liczba g***tow, bo uchodzcy ubogacaja Szwedki kulturowo :o

Wzrosla bo wzrosla liczba ludnosci, wiadomo, ze Szwecja ma mala ludnosc a duzo terenow.

Gość gość
dobrze, że nie Calle, bo mój kolega Calle zaraził sie od jakiejś polki hpv i ciągle do mnie ma jakieś pretensje :)

Gość gość
bo Szwecja wpuscila dzicz do siebie, w dodatku prawo jest tam p******e i za zbiorowy g**** daja kare - prace spoleczne. Smiech k***a na sali

Gość Sanitas prawdziwa
Jak ci sie tak podoba w Szwecji to mogłaś tam zostać.

Gość gość
każdy wjeżdżający do Szwecji arab powinien mieć obowiązek zjedzenia na granicy puszki sorstromming , jakby zjadł, niech wjeżdża.

Przeciez mieszkam tu, zreszta teraz nawet nie wiem czy niedlugo przez granice puszcza bo ostatnio doszla do mnie paczka ale byla otwarta z kartka, ze Tullverket musial sprawdzic. 17:37 Swiete slowa, albo swinie bo oni nie moga :D Chociaz sama jeszcze nie probowalam, nie wiem w jakich sklepach mozna kupic, chociaz Adbuster na youtubie to jadl i jako jedyny nie narzekal jak reszta :)

17:32 jakie pretensje? :D Ja znam jednego Callego ale jego imie chyba przez K sie pisze i tez jest z Polka tylko oni maja juz swoje lata.