Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Noblesa

Jednak seks po skandynawsku jest o niebo lepszy

Polecane posty

Gość gośćMMM
niektorzy Holendrzy sa mega przystojni w jednym to sie prawie zakochalam. z***bisci sa. dbaja o siebie.

GoscMMM a wiesz troche jakie maja charaktery, bo mnie to troche ciekawi? :) To dobrze, ze dbaja o siebie to podstawa.

Gość gośćMMM
sa wyluzowani, duzo zartuja a dla kobiet sa uprzejmi ogolnie. otwarci i bezposredni, na prawde na luzie ale nie chamsko;) fajni sa. przystojni i dbaja o siebie o wiele bardziej niz przecietni Polacy. ale oczywiscie Holender Holendrowi nie rowny i nie ma co generalizowac. Tak samo jak Polak Polakowi nierowny.

Mam nadzieje, ze ta otwartosc umiarkowania, nie rodem z goscia disco polo, i tekst heeej mala :D Tego troche mi brakuje u Szwedow bo czasem sa za bardzo zamknieci w sobie.. No coz, zachecilas mnie pora zakrecic sie kolo Holendra :P

Gość gośćMMM
wiesz zalezy od Holendra ale sa otwarci. Ogolnie pozytywne wrazenie. podaba mi sie u Holendrow ze nie ma tam wielkiego kultu odpicowania tylko na luzie tam jest. Holendrzy ogolnie nie traktuja raczej zle obcokrajowcow np Polakow. przynajmniej ja sie nie spotkalam chociaz slyszalam o pewnych przypadkach. to te Turasy sa napaleni na Polki, obrzydliwe to jest. zaczepiali mnie i to bylo okropne ja sie ich balam. mialam pewna nieprzyjemna sytuacje z turasem blee i to w pracy. pracowalam z Holendrami i byli dla mnie mili i niektorzy b pomocni i wgl zachoywali sie jak gentelmani. tam ogolnie jest popularne solarium i niektorzy napakowani holendrzy z nim potrafili przesadzic:P pomaranczowi wychodzili :P

No prosze, solarium tu tez ale wiecej kobiet i do tego rozjasniaja wlosy :) Jak juz to tutaj faceci smaruja sie czyms aby miec ta sztuczna opalenizne. Ehh te turasy, oni w ogole zdesperowani sa, to jakas masakra, chyba przez to, ze ktos im poskapil urody i wzrostu :D. Mieszkasz w Holandii czy bylas chwilowo?

Gość gośćMMM
mieszxkalam rok teraz jestem w Pol i po swietach chyba wracam do Hol. troche sie boje tylko tej wojny i tych islamistow. masakra. tam tez blondynek masa. wiekszosc blondynek. ale sporo chodzi prawie bez makijazu, a sa tez odpicowane. podoba mi sie mentalnosc Holendrow, bo sa na luzie. no w sumie tam sporo ludzi sobie jara ale wiekszosc dla relaksu tak jak u nas piwko po pracy ktos pije a nie jak Polacy przyjezdzaja i bombia na potege...