Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowanapomozciemi

Moj chlopak wymawia mi pieniadze

Polecane posty

Gość gość
Facet sie fajnie urzadzil :D

Gość gość
prowo :( nie wierze ,ze takie glupie kobiety istnieja

Gosc 12:37 trafia w sedno wprawy, facet urzadza sie na twoj koszt i korzysta na calego, bo wyczul w tobie "podatny grunt". Piszesz, ze jestes w stanie utrzymac sie sama, piszesz nawet, ze bez niego mozesz sobie pozwolic na wiecej, to juz mowi wszystko. To on ma problem ze soba, a ty liczysz ze to sie zmieni i ze jesli tylko wystarczajaco od siebie dasz,to bedzie Happy End. Nie wyglada na to, uwierz mi. Mnie by juz tam nie bylo :(

Gosc 12:37 uderzyl w sedno sprawy. Facet sie twoim kosztem urzadza i korzysta na maxa, bo widzi w tobie "podatny grunt". Piszesz wczesniej, ze jestes w stanie utrzymac sie sama lub nawet, ze bez niego stac cie na wiecej, a to juz mowi samo za siebie....ten numer z benzyna to naprawde tragedia, az sie chce wyc...! byc moze myslisz, ze jesli bedziesz w tym zwiazku wystarczajaco duzo od siebie dawac, to bedzie Happy End. Moim zdaniem nie bedzie. To on ma fundamentalny problem ze soba a ty jestes po prostu Dawca :( zmien to jak najszybciej....

w moim wypadku pojawialo sie duzo sygnalow ostrzegawczych, ale na poczatku poblazalam, bo facet bral mnie na czule slowka, milosc i litosc. Potem zmysly wyostrzyly mi sie, gdy zaczal obiecywac bez pokrycia. Kilka razy "nie zadzialala" jego karta. Wiecznie mial "za malo" benzyny w swoim baku wiec pozyczal moj samochod. Wspolnych zakupow unikal jak ognia. Bez pardonu i zazenowania uzywal moich drogich sprzetow, tak jakby nalezaly do niego! Nie pytal sie o rachunki za wode, prad czy gaz, bo uwazal ze jest u mnie "w gosciach". Na koncu pojechal i kupil sobie meski perfum Dior'a a mi powiedzial: "kochanie kupilem ten perfum DLA CIEBIE. Bede go uzywal, tylko wtedy, gdy bede z Toba, to jest TWOJ PERFUM!" Wyrzucilam go na bruk, razem z jego perfumem :) nie daj soba manipulowac i stawiaj twarde warunki ! Jesli nie szanujesz siebie nikt inny tez tego nie zrobi, cudow nie ma

Gość gość
Miss911 Motyw z Diorem rozwalił system.. :D

chodzi oczywiscie o Perfumy l. mn - jesli jest to tak istotne dla tematu? Lub Parfum, tez moze byc. Wszyscy wiedza o co chodzi, wiec bez czepiana sie o bzdety - autorka ma problem i to jest sednem sprawy a nie jakies dyrdymaly A czy E. a ta "k...a" tez ci poziomu nie dodaje, pewnie uzywasz jej jako przecinka, na to wyglada :(

Gość gość
Miss911 Jak długo byłaś z tym baranem?

Gość gość
dlatego ja zarabiam 6000 zł i nie mam dziewczyny i nie mam problemów....

Gość gość
to se trzymaj te tysiace a dziewczyny ogladaj na filmikach :D

Gość gość
Ja bym sie wyprowadzila i nawet nie wyjasniala bym dlaczego to robie :P

do Goscia /14:37/ : okolo 4 miesiecy. Juz po 1 miesiacu czulam ze cos nie tak, ale sie jeszcze zastanawialam, bo znajomosc "swieza" a on obiecywal wiele i barwnie i powolywal sie na uczucia, myslalam, ze to sie z czasem zmieni i dojdziemy do rownowagi. Potem juz coraz wiecej sie "nie zgadzalo" i 0 poprawy, coraz gorzej, coraz wiecej dziwnych i frustrujacych sytuacji powstawalo, niedorzecznych i samoprzeczacych, wiec juz dluzej nie czekalam. A Dior byl tym ostatnim akordem :)

Gość gość
Miss911 Ostatnim, ale jakże oryginalnym... Prawie się spłakałam ze śmiechu. :D Nie do wiary skąd się tacy faceci biorą? Chociaż to chyba złe słowo, bo "facet" to brzmi dumnie. A ten Twój były, tak samo jak aktualny koleś autorki - to jakieś chodzące porażki...

Gość gość
A kto płaci za antykoncepcję w tm ''związku''? Jak kupuje gumki to musisz mu oddawać połowę kosztów:P?

Gość gość
"Paczka papierosów posztuje 14-16zł. To ty jemu co dzień sponsoruj papierosy. Zobaczymy na ile dni starczy ci twojej wypłaty. Znalazły sie dwie kutwy. " O ile zauważyłam ona pokrywa 50% żarcia (a powinna mniej by byo fair), ona płaci za JEGO psa, i ona kupiła np. odkurzacz i nie kazała mu nic oddawać. Więc z której strony ONA jest kutwą? Czytać ze zrozumieniem nie nauczyli? To won do podstawówki bo z tak niskim intelektem żadna zaradna dziewczyna Cię nei bedzie chciała.

Gość gość
Lub Parfum, tez moze byc. & nie może

Gość gość
parfum czy nie, kazdy rozumie o co chodzi , nie wiem tylko co wasze wypowiedzi wnosza do tematu ?

Gość gość
Wypadaloby by sie autorka postu odezwala , udzielilysmy rad pare i swoje spostrzezenia na ten temat

Gość gość
no ale autooorka " tak kooocha swojeeego MIISIA! To jest WIEEEELKA MIIILOŚĆ'':D:D

Gość gość
Weź kopnij tego sknerusa w tyłek!!! Jak można żyć z takim sknerą... Tak już będzie zawsze ,że Ci będzie wypominał każdy grosz i szukał oszczędności Twoim kosztem, a Ty będziesz siedziała cicho jak koza bo sie boisz odezwać,żeby go nie stracić. Ja ze swoim narzeczonym jesteśmy 6 lat razem,i też na początku nie mieszkaliśmy razem, każdy miał swoją kasę, ja się jeszcze uczyłam i ledwo miałam pieniądze,żeby do niego na weekend przyjechać, a on wtedy mi pomagał finansowo i nikt nie miał do nikogo pretensji. Kiedy zamieszkaliśmy razem sam zaproponował,żebym ja trzymała całą gotówkę bo gotowanie i zakupy to była moja działka, a zarabiałam wtedy połowę tego co on. Kiedy on stracił pracę i siedział w domu kilka tygodni ja pomagałam jemu i też nic mu nie wypominałam. Teraz dalej mamy wspólną gotówkę ale nikt nigdy sobie niczego nie wypomina, mogę iść przehulać kilka stówek na zakupach i nic nie usłyszę na ten temat. I na odwrót jest tak samo, ja też nic nie mówie kiedy mój M wydaje pieniądze.... Już chyba ja lepiej traktuje swoich znajomych jak Twój chłopak Ciebie, bo też często coś komuś postawię , czy coś kupię i nie oczekuje z tego powodu coś w zamian.

Gość gość
Ale wiesz ja tez trzymam gotowke i nie bym chciala moj uwaza ,ze lepiej ogarne tematy zakupow i platnosci

Gość gość
Nie trac ani minuty dłużej na tego dzieciaka bo nigdy nie poczujesz sie kobieco.

Gość gość
Mysle ,ze to nie dzieciak ,a przebiegly chytry cfaniaczek , sknerus A w tym temacie pogratuluje Ci Miss zdrowego rozsadku

Gość gość
Ludzie co za czasy nastały???? Żeby koleś chciał połowę za paliwo na dojazdy?? Zabilabym śmiechem takiego frajera. Dobrze ze jestem już po 30 i za moich czasów faceci mieli jeszcze jaja bo teraz same cipki widzę. Co do tematu - jesteś durna że go nie pogogonilas tej c***y jeszcze za czasów "dojazdów ". Każda normalna kobieta by to zrobiła zaraz po tym jak zapytał o kasę na dojazd.

Gość gość
Chyba to nie czasy ,a koles beznadzieja totalny , pasozyt jeden!

Gość gość
Ten twój luby nawet nie zdaje sobie sprawy, jakim jest ciołem, bo mu tego nie umiałas uświadomić.