Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolejny chce tylko seksu...

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego za kazdym razem gdy poznam, wydaje mi sie ze swietnego faceta, to on chce mnie tylko zaciagnac do lozka? Mam 19 lat i do teraz nie spotkalam normalnego chlopaka.

Gość gość
to nie kreć się wśród modeli bo taki zazwyczaj chce zaliczyć zazwyczaj poznasz po twarzy jaki on jest. Polecam zmienić otoczenie

Gość niekochana kochanka
zazdroszczę Ci dziewczyno i powiem, korzystaj! ja mam kilka lat więcej niż Ty i już nie idzie mi tak łatwo, w moim wieku faceci chcą związku, stabilizacji, za parę lat będziesz żałowała jak ja, że nie korzystałaś z okazji

Gość gość
Nie gustuje w modelach, staram sie zwracac uwage glownie na charakter a wychodzi ze nawet ci co wydaja sie normalni chca tylko jednego, jak kazdy typowy facet.

Gość niekochana kochanka
no to jak brzydal,to się nie dziwię, że go nie chcesz, poszukaj modela a nabierzesz ochoty ;)

Gość gość
zapłacił by chociaż . dzisiaj chodziliśmy po galerii handlowej i się nie domyślił gdy się przy sukienkach zatrzymywałam

Gość gość
gość dziś To zmień otoczenie innego wytłumaczenia nie ma normalni nie chca seksu Pozdrawiam

Gość gość
mężczyzni którym się tobie wydaje, że jest normalny robi specjalnie tylko dla tego żeby cie zaliczyć naiwna panienke wiec musisz olewać i szukać gdzie indziej

Gość gość
Szukam w roznych miejscach, wsrod kumpli na studiach, w klubach czy na domowkach, czy w innych miejscach i lipa... to gdzie powinnam szukac??

Gość gość
w klubach, na domówkach absolutnie nie szukają może trafi sie 2 na 10 normalnych może np.w bibliotece?

Gość gość
bibliotece? no moze... a jeszcze gdzies? :)

Gość gość
Napisz anons. Wypisz wszystkie wytyczne i jakiego faceta szukasz. Za ogłoszenie zapłacisz ale znajdziesz takiego który Ci będzie odpowiadał. Ja znalazłam swojego właśnie w taki sposób (z gazety kiedy myślałam że normalni i odpowiedzialni faceci wymarły wraz z dinozaurami). Byłam dokładna i śmiała w swoich wyczekiwaniach na spotkaniu (facetów nie brakowało!) powiedziałam dokładnie o co mi chodzi. Spróbuj? Powodzenia.

Gość gość
w kościele też można?

Gość gość
gość dziś Mała rada polecam sama zacząć coś robić w kierunki np. podrywać nieśmiałych mężczyzn tacy okazują się bardzo normalni, inteligetni warto sie nimi zainteresować

Gość
niestety też tak przeważnie mam.:O a z iloma się spotykałaś? ps. mam niecałe 20 lat:)

Gość gość
W gazecie?? to chyba nie dla mnie, w sumie nie mam okreslonego typu faceta jakiego lubie, podobaja mi sie zarowno twardziele jak i niesmiali... dlatego nie wiem dlaczego w zadnym z nich nie potrafie znalezc porzadnego...

Gość
widocznie takie mamy "szczęście" :D

Gość gość
gość dziś Twardziela nie bierz bo to *****cze zazwyczaj bierz nieśmiałego

Gość gość
biblioteka, oaza może ?

Gość gość
z iloma.. tak na powaznie to moze kilku bylo.. ale w sumie moze kilkunastu ;) jak mozecie mi pokazac prawdziwego faceta to bede wdzieczna :D PS a na seks chcialo mnie wyciagnac moze kilkudziesieciu ...

Gość gość
- Dlaczego za kazdym razem gdy poznam, wydaje mi sie ze swietnego faceta, to on chce mnie tylko zaciagnac do lozka - szczęściara

Gość
chociaż ja sobie sama wybierałam takich facetów-wygadanych, pewnych siebie co przeważnie równało się-******cz :O tylko pierwszy taki nie byl, ale musiałam się rozstać bo wpadł w złe towarzystwo i się stoczył.:O

Gość gość
Szczesciara? no nie wiem, kiedy ja wlasnie chcialabym najpierw poznac go lepiej, a moze kiedys.. jak mam znalezc chlopaka? ladujac w lozku i sprawdzajac czy jest dobry?? Tez licza sie inne aspekty..chyba ze sie myle.. ;/

Gość
i chyba zaczynam za tym tęsknić bo on był właśnie wrażliwy, dość słaby, delikatny to ja raczej musiałam mu pomagać, ale wiedziałam że zależy mu na mnie a nie tylko na seksie...

Gość gość
gość dziś Szukać gdzie indziej bo jakbyś cie oddała seksualnie to cie zostawi zazwyczaj albo bedzie traktował jak lalke do seksu

Gość gość
gość dziś W gazecie?? to chyba nie dla mnie, w sumie nie mam okreslonego typu faceta jakiego lubie, podobaja mi sie zarowno twardziele jak i niesmiali... dlatego nie wiem dlaczego w zadnym z nich nie potrafie znalezc porzadnego... X Nie rozumiem. Szukasz porządnego ale sama nie wiesz jakiego?! No to się nie dziwię. Ja znalazłam takiego do tańca i do różańca. Czyli twardziela kiedy trzeba i romantyka kiedy trzeba, z tym, że ja wiedziałam że szukałam takiego a nie innego.

Gość gość
ja moze kiedys wybieralam pewnych siebie.. ale tez juz sie na tym przejechalam i widze ze nie warto

Gość
gość dziś jak znalezć? przecież nikt nie może odpowiedzieć na to pytanie.:P możemy się jeszcze pocieszać tym że jesteśmy młode..:D

Gość
gość dziś ja też się przejechałam, jednak myśle że to nie ma zasady bo pewny siebie też może być wrażliwy i chcieć związku.

Gość gość
I niezbyt mądre, delikatnie mówiąc