Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to mozliwe

Polecane posty

Gość gość

Hej.. Ok 2 miesiecy temu poronilam w ok 6 7 tyg ciazy... Pozniej przy badaniach ginekologicznych dowiedzialam sie ze nie mam owulacji (3 badania robione co tydz w dniach cyklu 5 9 i 12). Czy jest mozliwosc i tak zajscia w ciaze.. Okres spoznia mi sie 16 dni przy cyklu 40 dniowym

ja przed poronieniem miałam regularne cykle 29 dni, teraz mam 28-44 dniowe cykle. Też nie mam owulacji po poronieniu i biore clo, jak ostatnio nie wziełam zeby sprawdzić czy może owulacja wróciła to moj cykl trwał 43 dni i musiałam okres wywołac lekami. Jak okres Ci się spóźnia a testy są negatywne to lepiej idź po cos do gina na wywołanie

Gość gość
Testu wlasnie nie robilam.. Jutro zrobie a wizyte juz i tak mam zaplanowana. Prócz kwasu foliowego nic mi nie polecil do brania

Nie wiem czy mialas zabieg czy tez nie. Ja miałam zabieg i mi lekarz kazał odczekac 3 miesiące zeby ponownie sie starac a pierwszy miesiąc to w ogóle nie kazal uprawiac seksu bo podbno kobieta wtedy jest bardzo plodna. Ja po zabiegu nie mialam okresu 44 dni ale przyszedl sam bez wywolywania

Gość gość
Nie nie mialam zabiegu. Poronienie samoistne.

Gość gość
ja po poronirniu samoistnym w ciaże zaszłam w 3 cyklu dziwie ci się że jeszcze nie robiłaś testu

Gość gość
Dzis robilam i negatywny

Ja poroniłam w 7 tygodniu ciąży i nie miałam zabiegu łyżeczkowania. Oczyściłam się sama. W drugą ciąże zaszłam po dwóch miesiącach od poronienia. Urodziłam zdrową córeczkę, a teraz znowu jestem w ciąży i lada dzień urodzę. Głowa do góry:) Polecam mojego bloga: http://szczesliwamama.pl/ Pozdrawiam