Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety w innych krajach lecą na wygląd i charakter, a Polki na pieniądze

Polecane posty

Gość gość

ogolnie kobiety z byłego bloku wschodniego , całe ZSRR to k******o na maxa, szmatexy lecace na pieniadze... kobiety w takiej Ameryce Poludniowej lecą na wyglad, osobowosc, tam facet musi byc ''maczo'' niekoniecznie musi miec kase, musi byc po prostu macho i kopuluje W Polsce mozesz sobie byc maczo czy wygladac jak model, wyrwiesz lachona na seks ale raczej jakąs małolate 13-16 lat, im starsza tym wieksza materialistka

Gość gość
Na mnie zagranicą kobiety leciały a miałem zwykłą pracę a w Polsce uciekały bo nie miałem ,,tego czegoś".

Gość gość
Wiele Azjatek wręcz szaleje za ''białymi'', dla nich nie wazna jest kasa (chyba ze trafisz na prostytutke czy dziewczyne ze wsi gdzie bieda az piszczy) Kobiety z Europy Wschodniej są najbardziej zepsutymi kobietami na świecie. Murzynki lecą na kase, by się wyrwac z biedy, a Polki bo im się w dooopach poprzewracalo, ale tez nie wszystkie, wiele murzynek to bardzo pewne siebie, ambitne kobiety, one nie dadzą sobie pomiatać i byc na utrzymaniu faceta

Gość gość
Gdy pracowałem w Szkocji to podrywałem Szkotki,Kanadyjki,Afrykanki,Czeszki a zarabiałem minimalną,mieszkałem w pokoju i nie miałem samochodu.Fakt byłem młodszy i lepiej wyglądałem.U nas teraz takie rzeczy wydają się niemożliwe.