Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda20stka

jak szybko moze mi zacząć zwisać biust jeśli w ogóle nie nosze stanika?

Polecane posty

Gość gość
Popatrz jak wyglądają Indianki z Ameryki Płd., albo Murzynki,które całe życie chodzą bez.Każdy biust opadnie z wiekiem,ale większy szybciej.Za elastyczność skóry odpowiada kolagen,którego produkcja w organizmie z wiekiem słabnie i stąd my biedne kobieciny mamy zwisy.Ja mam 75 B i zdejmuje zaraz jak tylko wejdę do domu.Do uprawiania sportów noszę co trzeba,na rower czy tenis,bo wtedy biust ucierpiał najbardziej.Normalnie nosze ropy bezuciskowe z Gatty lub podobne,fiszbiny,koronki rzadko,tylko do eleganckich kreacji.Nienawidzę biustonoszy.

Gość gość
Sorry,miało być topy bezuciskowe z Gatty

Gość gość
Tak naprawdę mały biust może być długo jędrny, pod warunkiem jednak, że nie będziesz karmić piersią. Po karmieniu biustonosz jest niestety niezbędny :(

Gość młoda20stka
Nie chce mieć dzieci, ale nawet jakbym chciała to nie mogłabym mieć własnych z pewnych przyczyn. Oczywiście gdy ćwiczę noszę topik by nie latały, skakały na boki, bo to jednak boli, a w tomiku prawie wcale się nie ruszają

Gość gość
Mam 30 lat, piersi spore c, kupuje tanie staniki na allegro za 15 zl, potem je sobie sama zwezam bo są za szerokie pod biustem, miseczka c i nosze je, biust mam idealny, naprawde jestem z niego zadowolona. Nie trzeba kupować stanikow po 100 zl żeby mieć ładny biust. I jeszcze spie w staniku ale takim sportowym bardziej, miekkim, bez fiszbin. Nie musze sie wstydzić swoich piersi. Nie moglabym chodzić bez stanika, skora sie rozciąga i piersi bolą

Gość młoda20stka
Jak chodzę to mnie nie bolą ani nic.

Szukasz idealnie dopasowanego biustonosza? Polecam model United 2466 – jest koloru biało – fioletowego z białymi wstawkami. Pięknie prezentuje się na ciele. Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie.

Gość M422

Jeśli się wykonuje ćwiczenia na mięśnie piersiowe to biust nie opada. Stanik tylko je rozleniwia więc, wychodzi że lepiej chodzić bez, skóra wtedy oddycha a biustonosz nie ociera i nie uciska piersi.