Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Robię referendum dot wprowadzenia ustawy zabraniającej kobietom lecieć na wygląd

Polecane posty

Gość gość

Myślę, że przy kosmicznych wymaganiach i roszczeniach polek z łatwością uzyskam nie 100 tys, ale minimum kilkaset tysięcy podpisów nie mogących już tego wytrzymać facetów. Motywem referendum jest uwstecznianie przez kobiety gatunku ludzkiego przez wybieranie przystojnych tępaków, degeneratów.

Gość gość
Nie pieprz glupot tylko zrob cos ze soba. Naprawde nie widzisz, ze brzydale maja tez kobiety?? Skoncz dobre studia, znajdz stabilna prace, miej cos do powiedzenia, a zobaczysz, ze same przyleca

Gość gość
Chyba same materialistki do moich pieniędzy, a nie do mnie.

Gość gość
Jejku nie mowie, ze masz byc milionerem. Wystarczy, ze bedziesz mial dobry zawod i prace. No chyba zadna nie bedzie leciala na nieroba :/

Gość gość
No to przecież też polecą wtedy nie na mnie tylko na profity z mojego zawodu i pracy, facet nie musi być milionerem, by kobieta leciała na niego dla kasy. Ty w ogóle myślisz kobieto?

Gość gość
Mialam w lo w klasie takiego chlopaka, ktory byl naprawde malo urodziwy; niski, twarz tez mial brzydka, jedyne czym mogl sie pochwalic, to troche wyrzezbione cialo. A laski lecialy jak cmy do swiatla i to te ladne. Po prostu mial w sobie to cos ;)

Gość gość
Ja nie moge, a ty lecisz na laske z wykszt. podstawowym?

Gość gość
To moze niech kobieta cie utrzymuje, a ty bedziesz siedzial w domu? No tak to rzeczywiscie trudno frajerke znalezc