Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam wyrzuty sumienia bo kocham jedną a jestem z druga

Polecane posty

Gość gość
Rozmawiales z obecna dziewvzyna o ewentualnym slubie?

Gość gość
Na Twoim miejscu , poprosilabym o pomoc mojej tarocistki Sofii. Ona zawsze mi pomaga. Jej email tarocistkasofii@wp.pl

Gość czasem wredna
bo mężczyźni najbardziej kochają te nie zawsze grzeczne:)a pierwsza miłosc jest najważniejsza,albo wrócisz do poprzedniej albo bądź sam dopóki nie uporasz się z tym uczuciem bo oszukujesz niewinną dziewczynę

Gość nieprzeźroczysta
mężczyznę czasem trzeba zlekceważyć,potraktować źle żeby nas docenił i uszanował,taka prawda że lubicie czasem być podle traktowani,szare myszki są często zdradzane i porzucane,coś w tym jest

Gość gość
Ona nie jest szara myszką, to atrakcyjna, towarzyska dziewczyna, do tego namiętna. Dowalic też potrafi jak jej podbane dlatego jak jej powiem to będzie koniec. Mam zamiar jej powiedzieć o wszystkim ale jeszcze nie teraz.

Gość gość
Na co ty czekasz? Chyba na to by bardziej CIERPIAŁA jak pokocha ciebie jeszcze bardziej, powtarzam jeszcze raz jeśli nie chcesz tracić z nią kontaktu to powiedz jej uczciwie i może zaproponuj na razie przyjaźń. Zobaczysz jak będzie później ale nie oszukuj jej w taki sposób bo to wysoce podłe z twojej strony!!!!!

Gość gość
Mówisz namiętna !!! Całujesz ją mimo iż jej nie kochasz? Potrafisz z nią współżyć mimo że nic do niej nie czujesz?

Gość gość
Nie uprawialiśmy sexu ale lubi się przytulać i w ogóle..

Gość gość
A co z całowaniem? Potrafisz bez uczucia?

Gość gość
Zostaw ją! Ja też byłam dla faceta taką zapchaj dziurą i wiem jak to boli! Jeśli nie chcesz jej krzywdzić to ją zostaw w spokoju! Nie pokochasz jej na siłę, a tylko skrzywdzisz!

Gość gość
Zadzwon do niej, przez telefon bedzie ci latwiej powiedziec ze to nie milosc tylko przyjazn. Jak sie spotkacie to temat bedzie juz na wierzchu i emocje opadna_ spokojniej pogadacie. Uwierz tak bedzie uczciwie wobrc niej. Napisz koniecznie co po rozmowie _ doradze jak najlepiej.

'Pierwsza milosc zawsze będzie w naszym zyciu" <--- co za bzdura. Najważniejsza miłością w życiu jest ta ostatnia a nie pierwsza.

Gość gość
Nie wysilajcie się w doradzaniu, ten facet nie ma jaj i tylko by nie być sam manipuluje biedną dziewczyną. Tak jest mu po prostu wygodnie i mogę się założyć, że nic jej nie powie. D**ek zapomniał, że przyjdzie czas, gdy ona będzie miała tego stanu dosyć i wtedy będzie już zbyt późno na tłumaczenia. Każda kobieta potrafi wyczuć czy jest kochana, jeszcze nic nie mówi ale przyjdzie czas, że zacznie. Koleś jak ona będzie pewna swoich przeczuć a ty nic wcześniej nie powiesz tylko będziesz nadal trwał w udawaniu --> zerwie z tobą kontakty na zawsze.

Gość gość
Cwany facet, myśli tylko o sobie i w d***e ma obecną dziewczynę. Towarzyska, zgrabna czyli reprezentacyjna i o to mu chodzi- pokazywać się z nią, możliwe też, by wzbudzić zazdrość u byłej. Jedno jest pewne wykorzystuje ufność obecnej partnerki i nie będzie miał oporu zostawić jej jak tylko była spojrzy w jego stronę. Jesteś draniem i chamem do potęgi, a tak w ogóle super by było gdyby oszukiwana obecna dziewczyna niespodziewanie powiedziała tobie - NIC OD CIEBIE NIE DOSTAJĘ ŻEGNAJ PA PA - ZASŁUGUJESZ NA TO a każdy ma to na co zasłużył w życiu, nie ma nic za darmo.