Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LunaPomyluna

Mam nadziej że...

Polecane posty

Gość LunaPomyluna

wszyscy ludzie, którzy znęcają się nad zwierzętami będą tak samo potraktowani i jeszcze gorzej! Wszyscy Ci, którzy w dupie mają istnienie stworzeń niech będą ukarani w cierpieniach! Ludzie mnie drażnią! Na dzień dzisiejszy wszystkich bym skrzywdziła.. bo właśnie dziś jakaś menda potrąciła mi kotka, mojego najukochańszego dzikusa! I jeśli jakimś sposobem się dowiem kto to zrobił.. nie odpuszczę mu... też go przejadę i stwierdzę że "oj nie widziałam". Zawszę stawałam po stronie słabszych, nie raz usłyszałam przykre słowa od jakiegoś dupka który lał psa. KONIEC! niech mnie lepiej nie spotykają na swojej drodze! Poprzebijam wszystkie opony w okolicy, bo niektórzy w strefie zamieszkania zapierdalają jak głupi! W strefie zamieszkania!!! Gdzie się powinno ograniczać prędkość z uwagi na pieszych. Sama jestem kierowcą i wiem że można jeździć ostrożnie i nienawidzę brawury i głupoty na drogach. Bo wtedy tak to się kończy! Ktoś kogoś traci. Mam nadzieje, że każdy kto to czyta i krzywdzi poprzez swoją jazdę samochodem dzieci i zwierzęta bardzie miał do końca życia takie wyrzuty sumienia, które doprowadzą go do stanu obłąkania albo i jeszcze gorzej. Moja biedna Luna :(

Gość gość
A w jaki sposób doszło do tego potrącenia?Wjechał ci samochód na posesję i rozjechał kota?

Mam nadzieje, że każdy kto to czyta i krzywdzi poprzez swoją jazdę samochodem dzieci i zwierzęta bardzie miał do końca życia takie wyrzuty sumienia, które doprowadzą go do stanu obłąkania albo i jeszcze gorzej. i tymi slowami pokazalas,ze jestes co najmniej taka sama:O

Gość gość
A jakie ma to znaczenie? Liczy się sam fakt!

Gość gość
Zwierzęta są do trzymania za zagrodą.Jeżeli same wpadają pod koła to do kogo macie pretensję?Chyba do siebie tylko.

Gość gość
Co nie znaczy, że mam na to całe okrucieństwo patrzeć spokojnie. Mam już tego dosyć! Ja tylko piszę a nie dokonuje faktu, bo mam w sobie żal.

Gość gość
Swoje kotki to trzymajcie w domu albo wyprowadzajcie na smyczy jak psy.Koniec chodnika i początek ulicy to miejsce tylko dla pojazdów.Nikt nie wjeżdża na chodnik żeby potrącić kota.KPW?

Gość gość
mało tego. mam tą nadzieję, bo wiem, że nie jestem zdolna do krzywdzenia innych. dlatego tylko myślę a nie dokonuję czynów, tylko piszę aby wyrzucić z siebie tą całą żółć

Gość gość
Jesteś debilem, satanisto "mam dziewczynę" który popełniłeś ten wątek.

Gość gość
chyba ktoś nie wie co to jest strefa zamieszkania. Oznacza się ja tanim prostokątnym, niebieskim znakiem na którym są ludziki i domek i auto. KPW?

Gość gość
Do 15:05 Krzywdzisz sama bo wypuszczasz zwierzęta wolno tylko jesteś zbyt głupia żeby to zrozumieć :-)

Gość gość
HAHAHAH! to może ciebie zamkniemy w czterech ścianach. co ty na to?

Gość LunaPomyluna
Zamknijcie mnie, i tak jestem uwięziona w tym pieprzonym Sosnowcu. Paulinka

Gość gość
o niewierze..

Gość gość
Do 15:08 Strefa zamieszkania nie upoważnia do tego żeby prowadzący był obwiniany za rozjechanie kota który wlazł mu pod koła bo został wypuszczony z domu przez nieodpowiedzialnego człowieka.KPW?