Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sadzicie o zachowaniu mojej matki?

Polecane posty

Gość gość

Zwierzyłam jej sie ,ze nie uklada mi sie z facetem dlatego jestem smutna, po czym ona zadzwoniła do mojego taty ( sa po rozwodzie) i powiedziala mu, ze jej zepsulam humor, ze swoje problemy przelewam na nia, na co on mi zrobil pretensje, ze moje nstroje odbijaja sie na mamie... wynika z tego,ze nie moge jej o niczym opowiadac, ani sie zwierzac...

Gość gość
współczuję, ja mam jeszcze gorzej, matka mi się zwierza z relacji z kochankiem (a żyje z ojczymem), fatalnie się z tym czuję. Jeszcze oczekuje ode mnie czasem alibi, to jest dopiero masakra.

Gość gość
Najgorsze, ze pierwszy raz od pewnego czasu chcialam jej sie zwierzyc i spotkało sie to z taka reakcja :( wniosek z tego, ze niestety jej sie zwierzać w dalszym ciagu nie mogę, kiedys moglam, ale co sie zmieniło... Czyli moge rozmawiac z nia o pogodzie i udawać, ze jest ok , smutne troche bo to moja matka, koleżanki z kolei mam wrazenie ze sie ciesza jak mi sie cos nie powodzi wiec tez im sie za bardzo zwierzyć nie moge... Musze sobie radzic sama

Gość gość
zwierzaj sie przyjacolce,uwierz z mama mozna gadac o wszystkim,procz spraw sercowych !!!! zelazna zasada

Gość gość
Współczuję Ci, kochana. Może tutaj byś się chciała wygadać? Niestety z rodziną bywa tak, że kiedy obie strony są w kiepskim humorze, to zwierzenia nie są dobrym pomysłem.