Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamunka

Kiedy ubieracie choinke?

Polecane posty

Gość gość
dla mnie ubieranie choinki w listopadzie, czy na początku grudnia to PATOLOGIA :O ludziom się we łbach rąbie od tych reklam i nachalnej sprzedaży w marketach. Autorko- dzieci nie mają co robić- to ubiorą choinkę.... a potem co? masz jakiś plan b?

Gość gość
bylam w pracy w niemczech w pazdzierniku z zakwaterowaniem w obskurnej kamienicy.w pokoju stala ubrana choinka okragly rok i nie wolno bylo rozebrac.nastroj swiateczny ze hej

Gość gość
ja też temu ubieram tydzień przed świętami żeby się dłużej cieszyć choinką...tak wiem jestem już stara (32lata) a cieszę się z choinki jak dziecko ;)

Gość mamunka
ubieranie choinki w listopadzie to patologia-nic głupszego dawno tu nie czytałam :D

Gość bella   86
Ja ubieram w ostatnią niedzielę przed świętami.

Gość kalinka33l
Od prawie 20 lat ubieram choinkę 6 grudnia . Zawsze mam żywa i rozbieram 6 stycznia .

Gość gość
Ja mam ubraną od tygodnia

Gość gość
Miałam się nie udzielać, ale widzę że już zeszło na temat patologii. Dziewczyno która to pisała czy ty znasz znaczenia tego słowa?! Skoro jesteś niedouczona i masz jak widać duże braki to może lepiej się nie wypowiadaj bo reprezentujesz zbyt niski poziom swoją osobą. Wstyd mi za takich ludzi. Co to tematu. Niech każdy sobie ubiera kiedy chce. Jeden ubierze trzy tygodnie wcześniej inny 24 grudnia. Ktoś was wyzywa że macie blond włosy a lepiej mieć czarny? Bo przecież blond włosy to patologia.

Gość gość
Wypowiedzi, ze za wczesnie, ze tylko patologia stroi choinke w listopadzie czy na początku grudnia itp świadczą o waszym ograniczeniu światopoglądowym. Pewnie poza Pl nosa nie wytknęłyscie, nie licząc wycieczki all inclusive w maju albo w październiku poza kraj, wiec jesteście zwyczajnie śmieszne.

Gość gość
co was obchodzi jak sobie kto i co świętuje? wolnoć Tomku w swoim domku!

Gość gość
Eeeee tam, wielkie rzeczy w listopadzie pfii mój sąsiad pijaczek miał zapaloną dla nastroju choinkę w lipcu, zwarcie było w lampkach i się zajęła. Przynajmniej wesoło mieli strażacy wezwani do dymu unoszącego się z okna, a wy się wyzywacie od patologicznych, bo w listopadzie ubierają po poniektórzy choinkę. Mało widziałyście w życiu :-P Dajcie spokój.

Gość gość
No pewnie, że możesz ubrać! Ja już mam ubraną, a za tydzien w sobotę obchodzimy ze znajomymi sylwestra, już szampan się chłodzi, fajerwerki też mam kupione :P

Gość gość
20:35 Jesteś daleko w tyle, bo my pod koniec grudnia będziemy obchodzić Wielkanoc :-P

Gość gość
2-3 dni przed Wigilią choć często nawet w samą Wiglię. 6 grudnia? Za wcześnie!

Gość gość
Własnie zamierzam jutro ubrac :) siedzimy na chorobowym w domu to mamy czas. Sasiedzi juz dawno mają , równiez przystrojone domy i ogródki, spoko jest :) W ta niedziele mam wigilie :D i nie zartuje, w te swieta bede miec ja 3 razy , a ostatnia bedzie w PL :)

Gość gość
potrafią pokłócić się nawet o ubieranie choinki, małe "poleczki"

Gość gość
gość 2015.11.22 dla mnie ubieranie choinki w listopadzie, czy na początku grudnia to PATOLOGIA pechowiec.gif ludziom się we łbach rąbie od tych reklam i nachalnej sprzedaży w marketach. Autorko- dzieci nie mają co robić- to ubiorą choinkę.... a potem co? masz jakiś plan b? X To ja, co ubieram choinke w Listopadzie ;) Widze ze temat nadal sie toczy wiec weszlam i co czytam? Ze jestem patologia! No prosze, czlowiek codziennie sie dowiaduje czegos nowego. Jestesmy z mezem po studiach, mamy jedno dziecko, nie pijemy, nie palimy, zyjemy bardzo spokojnie, co by nie powiedziec nudno, czasem chodzimy do restauracji lub kina. Ale na Kafe nasz model to patologia :D Niezle. PS. Chionka juz ubrana ;)

Gość gość
tez jestem patologia, ubieram 6 grudnia, jupi :)

Gość janka765
Nie ma reguły. Zazwyczaj parę dni przed świętami :) Kupujemy świeże choinki, więc wydaje mi się, że ubieranie jej wcześniej mija się z celem. Chociaż w tym roku zastanawiam się nad sztuczną choinką w stylu tej: http://ogrodosfera.pl/choinka-sztuczna-sosna-200-cm-gesta . I wtedy można ubrać ją wcześniej, żeby dłużej się nią nacieszyć.

Gość asiutka  1999
Dzień przed wigilią, ale w tym roku ubiorę wcześniej

Gość gość
w weekend przed świętami czyli 4 dni przed wigilią

Gość gość
a ja dziś i co wielkie mi halo moj dom moja choinka :)

Gość gość
Ja jutro żeby bylo na Mikołaja bo dzieci mam Male w domu i niech sie cieszą z niej dluzej

Gość gość
A ja nie ubieram wcale bo święta spędzę sama z dzieckiem które ma 8 miesięcy mieszkam w Uk nawet do Polski nie mogę przylecieć bo mi wolnego nie dadzą.

Gość gość
gość wczoraj gość 2015.11.22 dla mnie ubieranie choinki w listopadzie, czy na początku grudnia to PATOLOGIA pechowiec.gif ludziom się we łbach rąbie od tych reklam i nachalnej sprzedaży w marketach. Autorko- dzieci nie mają co robić- to ubiorą choinkę.... a potem co? masz jakiś plan b? X To ja, co ubieram choinke w Listopadzie oczko.gif Widze ze temat nadal sie toczy wiec weszlam i co czytam? Ze jestem patologia! No prosze, czlowiek codziennie sie dowiaduje czegos nowego. Jestesmy z mezem po studiach, mamy jedno dziecko, nie pijemy, nie palimy, zyjemy bardzo spokojnie, co by nie powiedziec nudno, czasem chodzimy do restauracji lub kina. Ale na Kafe nasz model to patologia smiech.gif Niezle. PS. Chionka juz ubrana xxx no proszę taka wykształcona, taka kulturalna a nie zna znaczenia patologia :O Nigdzie nie jest napisane "patologia społeczna" tylko po prostu patologia- jakaś nieprawidłowość, odchylenie od normy itp itd Gdzie magia i klimat świąt w domu jak choinka stoi od listopada? Eh...

Gość gość
ja kiedyś ubierałam w samą wigilie, ale odkąd mam Male dziecko, to się odbywa wcześniej. Tak gdzieś tydzień, dwa tygodnie przed świętami. W tym roku udało mi się zdobyć bardzo fajne naturalne ozdoby choinkowe z tego sklepu internetowego http://www.virpol.pl/oferta/.

Gość gość
jutro

Gość dsds
Skuteczna reklama Lublin to doskonały sposób na poprawę pozycji firmy oraz zyskanie większej ilości odbiorców. Dzięki niej można zwiększyć swoje zyski i osiągnąć zamierzone cele. https://reklama-lublin.pl/

Gość grrhr
Skuteczna reklama Lublin to odpowiedni sposób na poprawę pozycji firmy oraz pozyskanie większej ilości odbiorców. Z jej pomocą można zwiększyć własne zyski i osiągnąć sukces. https://reklama-lublin.pl/