Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pary na kafe

Polecane posty

Gość gość

Są tu jakieś?

Gość good girl gone bad
O już nie ma z nią nic wspólnego.:O :o

Gość gość
No to jest on i ona.

też mi to kiedyś przeszło przez myśl, bo się zaczął przypiertalać do mnie jak HIM jechałem po rajtach. Podobnie jak uważam, że GGGB to suczka rozpłodowa :D matka dwójki głodnych bękartów

Gość gość
Zber i HiM byli podobno kiedyś parą, żeby było ciekawiej Zber jest tu podobno modem

Gość gość
gggb to him debile !! na serio jesteście tępi, jeśli jeszcze na to nie wpadliście hehehe albo mało na kafe siedzicie, żeby to zczaić...

Gość
po pierwsze nie widzę podobieństwa z him i nie lubię jej :O:O:O gość dziś a ty się p*****l!!! :O i po c***a to wklejasz?! :O idę stąd 🖐️

Gość gość
z wszystkich teori spiskowych któraś na pewno jest prawdziwa: him to gggb zber to także może być moon Wredny małpiszon to niedorobiony reszta debili z kafe mi lata koło c***a a i misio1 to baron pancerny

Gość
Nie chce mieć nic wspólnego z him i nie chce udzielać się na jej temat...:O zbereznik nie jest żadnym moderatorem, niektóre "teorie" są wręcz śmieszne :D

Gość gość
Samotny_93 dziś kiedy ta szantrapa gggb dawała tu fote swojego zada ?? jak juz to him ten pustak jepany :D niech lepiej nakarmi swioje bękarty, bo im brzuchy nadęło z głodu jak dzieciom z Auschwitz Birkenau

Gość gość
him sfiksowała i resztki rozumu jej odebrało Jedzie teraz na tropach hehehehe niech zdycha ściera !!

Gość
I tak w ogóle średnio mam czas tu siedzieć...:)

Gość gość
gość dziś ja podobieństwa między murzynką a HIM nie widzę, ale wiem że HIM to siedzi już kupę lat, niczym Noxelia i miała od cholery nicków i sporo życiorysów. Średnio w to wierzę, ale jakby się okazało że GGGB to jednak Ewelina to raczej nie zdziwiłbym się. co do innych insynuacji że misio to baron, albo zber to moon to raczej ostre fantasy

Gość gość
wredny małpiszon dziś jak chłoniaka ? skąd to wiesz tu nic nie było na ten temat...

Gość
Ciekawi mnie tylko dlaczego niektórzy mówią ze jestem him bo ja zadnego podobieństwa nie widzę.:p BO może też jestem trochę porąbana ale w pozytywny sposób :D

Gość gość
good girl gone bad dziś dobra już nie piertol ostatnio gadałaś sama ze sobą na kafe i wgle masz zryty łeb

Gość
A zresztą mnie nie ciekawi...musze iść. ;) ps . Nie lubię blondynek, przeważnie są bez wyrazu, atrakcyjniejsze są brunetki:p:p...hejt 1,2,3..:D

gość dziś wredny małpiszon dziś jak chłoniaka ? skąd to wiesz tu nic nie było na ten temat... x Jak to nie? :o Himpokrytka to jej konto, kolejne z resztą, nawet po avku idzie poznać że to ta ściera. Tu wczorajszy topik o chłoniaku: http://f.kafeteria.pl/temat/f1/zyczyliscie-mi-raka-p_6393859 No chyba że to fake, ale nie wiem, styl pisania podobny i drogą dedukcji stwierdzam, że to ona.

Gość
Dopisze tylko że nie gadałam sama ze sobą te posty były konkretnie do kogoś, kto to przeczytał! Nie powinnam tam pisać, ale to było pod wpływem wkurzenia...pa:)

Gość
Myślę na 99% ze to nie jest ona a zdjęcie z avka w tej białej sukience kiedyś tu wstawiała.:)

Gość
A tamten Nick parę razy "wpadł" ale nie mam zasięgu teraz tego szukać bo musze coś zrobić...

Gość gość
wredny małpiszon dziś Ona obwinia, że to wredny małpiszon gggb i K-ce życzyli jej tu śmierci nie dawno. Ty małpiszon pisałaś wtedy, że koło psiochy ci to lata, że może umrzeć... gggb napisała pod spodem że ją też to nie obchodzi a K-ce napisał to samo... I potem podobno napisała list i chciała popełnić samobójstwo. Było to dwa tyg temu. Teraz jedzie na psychotropach. Teraz niby ma chłoniaka :) dramat :o

Gość gość
good girl gone bad dziś idź już stąd a kysz !