Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezsexu

nie uprawiam seksu od wielu lat bo...

Polecane posty

Gość bezsexu

są tu osoby żyjące bez seksu od wielu lat? jak sobie radzicie z tym, ja nie miałam seksu od 6 lat w sumie już mi tego nie brak ale zastanawiam sie jak maja inni, kiedys mialam bardzo duzo seksu a od lat juz nic, nie wiem czy bedzie juz tak zawsze jestem coraz starsza i mniej atrakcyjna.

Gość gość
A ile masz lat?

Gość gość
ja od 7 lat nie uprawiam nie mam z kim kiedys bylam szczupla to nie chcialam bo faceci to problem dzisiaj wciaz nie chce plus mam 20 kg wiecej wiec i oni nie chca:) a ja mam spokoj wymarzony

Gość gość
Autorka i też.

Gość gość
juz tam zaraz potrzebujesz:D da sie zyc bez;)

Gość gość
Ja życie seksualne rozpoczęłam jako nastolatka ,chyba tak jak u większości była to masturbacja,potem w małżeństwie z partnerem nigdy nie narzekaliśmy na brak zbliżeń,robiliśmy to kilka razy w tygodniu,po 6-latach zapał wygasł,separacja ,rozwód . Teraz od około 5-lat jestem zupełnie sama a życie seksualne to prawdziwa porażka.Mam 42-lata,jestem zdrową kobietą i mam swoje potrzeby,czuję to że mam,jednak nie szukam już związku,przywykłam być samą.

Gość gość
Tez tak mam 2 razy w roku pukne i mi starczy juz nie jestem psem z wywalonym jezykiem i pacze by cos dorwac a jak popacze jakie inni maja problemy tak jak zdrady rozwody itd to smiac mi sie chce.MAm 41 LAT JESTEM FACETEM.

Gość gość
Zamiast przesiadywać na kretyńskich serwisach pokroju kafeteria i pisać o nadmiarze 20kg, wypada ruszyć tyłek i trochę sportu pouprawiać. Znam 45, ba 48 latki, które wyglądają świetnie, niejednokrotnie lepiej niż upasione 20 latki, którym tyłek wylewa się z przyciasnawych spodni. Wiek wiekiem, ale liczy się stan umysłu i od tego trzeba zacząć, zacząć o siebie dbać a nie smarowac tony nic nie znaczących postów na prymitywnym serwisie z którego wylewa się kretynizm.

Gość gość
A ja powiem wprost,od rozstania z partnerem nie kochałam się z nikim od 4-lat jest mi mimo wszystko dobrze,przyzwyczaiłam się do samotności,a kiedy mam potrzebę to po prostu robię to sama i wcale się tego nie wstydzę. pozdrawiam

Brak seksu w małżeństwie nie jest dobrym objawem i prędzej czy później dochodzi do konfliktów na tym tle, a nawet do rozstań. Dlatego jeśli macie ochotę i chcecie ratować związek to proponuję zobaczyć stronę Świat doznań. Znajdziecie tu wiele pomysłów na podniesienie temperatury w waszych sypialniach.