Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oceńcie czy dobrze karmię 11 miesięczne dziecko

Polecane posty

Gość gość

Moja siostra twierdzi że córka je za mało, ale czasami nawet nie dojadę tego co jej daję 7 mleko mm 180 mm 10.00 kanapka z masłem, wędlina lub jajecznica z jednego jajka i chlebek, warzywo 13.30 obiad warzywa z mieskiem lub rybą 15.30 mleko mm 180 ml 17.00 owoce lub sok lub kisiel 19.00 kaszka zbożowa na mm 200 ml W ciągu dnia pije wodę lub herbatkę bez cukru, czasami zje kilka chrupek lub biszkopty. W nocy nic nie je i nie piję. Waży ok 10 kg

Gość gość
A mała daje znać, że jest głodna? Jak coś miej zawsze jakieś owoce itp pod ręką, będzie chcia ła to chapnie sama

Gość gość
No właśnie nie wydaje się być głodna. Często jak je coś sama to rzuca nawet psu, który tylko na to czeka. nie je lapczywie. Mleko czesto niedopite. Rozwija sie bardzo dobrze, ale nie chce zeby miała jakies niedobory itp

Gość gość
Jakie za mało... 6 posiłków to za mało? I to w ciągu 12 godzin?? To bardzo dużo.. Jeśli zjada odpowiednie porcje, to w porządku. Moim zdaniem nawet je zbyt często. Możesz jej wprowadzić co 2-3 dni dwa dania, zamiast jednego mleka to zupę.

Gość gość
moim zdaniem bardzo dobrze

Gość gość
ja też myślę, że ok. Mój w tym wieku jadł podobnie, ale mleko musiałam zagęszczać troszkę kleikiem

Gość gość
moim zd OK.