Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bdkebd

Kochanek

Polecane posty

Gość Bdkebd

Witam. Mam pewny problem jestem rok i trzy miesiące w związku w którym się duszę mój partner jest tak zazdrosny ze juz nawt zaczął mnie kontrolować w pracy juz praktycznie nie mam znajomych od wszystkich mnie odsunął ponieważ chciał żeby spędzać z nim najwiecej czasu a nie z znajomymi zapomnialam juz kiedy byłam u rodziców na to tez mi nie pozwala juz nawet. Ostatnio narzeka ze za dlugo siedze w pracy dlatego tez od pewnego czasu mam kochanka tylko on jest moją odskocznią od toksycznego zwiasku problem w tym ze on rowniez ma dziewczyne z tego co mowi to od dawna chce ją zostawić. Nie mam tez pewności czy jest to prawda że odejdzie od niej ale tez nie mam pewności czy moj partner kiedyś sie zmieni blagam pomóżcie mam zaufac kochankowi ze naprawde odejdzke i wyrwać sie z związku ktorego sie boje czy zostać i dalej sie męczyć z partnerem przy którym nie moge wyjsc z domu prosze o szybkie odpowiedzi

Gość gość
rozstać się

Gość gość
Próbowałam sie rozstać ale on mi na to nie pozwala

Gość gość
Co za problem spakowac sie kiedy jest w pracy. Lub gdzies indziej i sie wyprowadzic. Np do rodzicow na pewien czas. Sama stwarzasz sobie problem akceptujac to. Tylko nie mow ze nie akceptujesz to niby nadal z takim panem siedzisz.

Gość gość
Próbowałam sie rozstać ale on mi na to nie pozwala x a w jaki sposób? do grzejnika cię przywiązał?

Gość gość
autorka durna jak but ale jedno trzeba przyznac jest mistrzynia w budowaniu najdluzszych zdan:D

Gość gość
Jeśli kochanek chce się rozstać ze swoją kobietą to bądź z nim.

Gość gość
kochanek chce rozstac sie, ale jego dziewczyna mu nie pozwala:D

Gość Bdkebd
Jesteście wszyscy debilami