Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile zabkow maja awasze 8 miesieczne dzieci

Polecane posty

Gość gość

Moja mala juz prawie 9 miesiąc i ani jednego zęba

Gość gość
mój ma 10 , 5 mca i trzy zęby

Gość gość
Mojej wyszedł pierwszy po ukończeniu 9 miesięcy. Teraz ma 17 mc zycia 4 na górze i na dole nierówno wychodzą 2 i 4 po jednej stronie. Jedynki juz oczywiście są. Podejrzewam ze za miesiąc będzie juz 6 na dole. Na żeby ma czas do roku. Teraz dużo dzieci tak ząbkuję

Gość gość
Moj ma 8 zebow, cztery na górze i cztery na dole ale jemu szybko wyszly

Gość gość
moj starszy w tym wieku nie moal zadnego. pierwszy wyszedl jak skonczyl 11miesiecy,komplet mial jak mial 2lata 2miesiace. mlodszy w rym wieku mial 4zeby (6mies pierwszy) komplet w wieku 3lat. roznie to bywa.

Gość gość
mój młodszy syn w wieku 8 miesięcy nie miał ani jednego, pierwszy ząb wyszedł w połowie 10 miesiąca, zauważyłam dokładnie w nowy rok, chyba taki prezent starszy syn 1 zęba posiadł w połowie 9 miesiąca młodszy ma teraz 20 miesięcy i 4 zęby na górze, 4 na dole + czwórka cała i + czwórka druga zaczyna wychodzić to na tyle

Gość gość
mój 9 mcy - 3 zęby

Gość gość
Mój ma 6, 4 na gorze i 2 na dole. Obecnie ma 9,5 miesiąca i od tamtego czasu żadnen nowy ząb nie wyszedł. A powiedzcie, myjecie dzieciom te ząbki, po nocnym karmieniu też?

Gość gość
moj ma 9 mcy i 7 zebow roznej wielkosci - 3 cale na dole, gorne dwojki tak w polowie wyrosniete i male kreseczki - gorne jedynki. Pierwszego zeba mial w wieku 4 mcy. Ja bym wolala zeby pozniej zabkowal bo karmie piersia.

Gość gość
Ja też karmię piersią ale mam szczęście bo nie gryzie mnie. Ponowię pytanie o mycie ząbków :-)

Gość gość
Mój ma 6,5 miesiąca i zębów brak. Starszemu pierwszy się przebił jak miał 7 miesięcy i 2 czy 3 dni. Teraz ma prawie 3 lata i ma 20 zębów. Jedna dolna szóstka się szykuje do wyjścia, ale jeszcze to potrwa (5 też długo wychodziły). Jeśli chodzi o zęby, to pamiętam, ze chyba starszemu, jak wypijał w nocy (tzn. nad ranem, koło 5) to chyba dawałam po prostu kilka łyków wody do popicia i już. Ale tak na prawdę to on przestał jeść w nocy jak miał 9 miesięcy, więc problemu nie było. Na kolację ok 19 zjadał kaszkę, a potem dopiero śniadanie około 8 czy 9 rano.

Gość gość
myje dwa razy dziennie, po obiedzie i wieczorem.

Gość gość
8 zębów, wyszly naraz jak miał 5,5 miesiąca.

Gość gość
Moja córka ma 7 miesięcy i 8 zębów:)

Gość gość
moja corka jak miala 8m to nie miala zebow, pierwsze pojawily sie jak skonczyla 11m, w ciagu miesiaca przekulo sie 5zebow, teraz ma 15m i ma 9 zebow.