Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezenty dla bliźniąt od chrzestnej

Polecane posty

Gość gość

Jestem chrzestną jednego z bliźniąt. Na święta chcę podarować im po maskotce, albo ubranku i dodatkowo chrześniakowi dać pieniązde. Myślicie że to będzie ok? Nie chcę żeby drugiemu dziecku było przykro, ale przecież muszę jakoś wyróżnić mojego chrześniaka i wydaje mi się że takie rozwiązanie będzie ok. Jak myślicie? Dzieci mają po3 lata.

Gość gość
Właściwie powinnam inaczej ująć ten temat bo chodzi o to, że chrzestni drugiego bliźniaka kupują tylko jemu drogie prezenty, a drugiemu czekoladę. Ja uważam że w takiej sytuacji lepiej będzie dać dla swojego pieniądze, ale zabawki albo ubranka podobne dla obydwu, żeby drugiemu nie było przykro.

Gość gość
3-letniemu dziecku pieniądze ? Bliźniakom w tym wieku daje sie takie same prezenty

Gość gość
Moje blizniaki mają po 8 lat, zawsze dostają takie same prezenty, uważam, że "tamci" chrzestni są nie w porządku

Gość gość
Kasa dla 3latka? A może zapytaj rodziców jak oni to widzą zapytaj czy drugi bliźniak zrozumie. Niby powinno sie dzieci obdarować prezentami podobnej wartości ale jesli rodzice tlumacza twojemu chrześniakowi ze jego brat dostaje więcej od tamtych bo on dostanie więcej od swoich chrzestnych to dziecko poczuje się niesprawiedliwie

Ja zawsze muszę robić prezenty dla trójki, bo chrześniak ma rodzeństwo.