Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika8385

dlaczego faceci wykorzystuja dziewczyny

Polecane posty

Gość Monika8385

Dlaczego dzis wiekszosc facetow to zwykle chamy, ktore chca tylko seksu? Czemu uwodza i sciemniaja byle tylko dostac jedno a potem milcza jak zakleci i znikaja? Jak jest facet fajny i ma dobra prace to jest ham. Tylko brzydale i nieudaczniki siedza przy jednej dziewczynie bo im ciezko jakas znalezc.

Gość gość
bo nie chce się pakować w g****o z osobą,która go wykorzystuje,a chce sobie pobzykać

Gość zygzak 88
Uwodzi taki jeden koles, obiecuje a jak juz widzi, ze ma jej zainteresowanie albo byl seks to juz przestaje sie starac.

Gość gość
życie w związku żeby chociaż trochę było przyjemne to naprawdę muszą się dobrać,muszą to cenić,nie potępiam cię za ten materializm,ale strasznie płytko patrzysz na ludzi,jak ma kasę to takich atrakcyjnych może mieć ile chce ( chociażby w burdelu) po co mu jedna,która go wykończy

Gość niemaszmnie
a mnie nie może mieć ani atrakcyjny ani bogaty jesli mi nie odpowiada z charakteru i tym się różnię od tych na pęczki:-)

Gość gość
Monika8385 dziś Dlaczego dzis wiekszosc facetow to zwykle chamy, ktore chca tylko seksu? Czemu uwodza i sciemniaja byle tylko dostac jedno xxx po co pytasz skoro w tym samym zdaniu sama sobie odpowiadasz?

Gość gość
Należy się wam ,k***y .Ja nie jestem brzydki a jakoś nie mogę też znaleźć normalnej kobiety.Kurwicie się z bad-boyami,i chuj z wami.