Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to może być moje dziecko ?

Polecane posty

Gość gość

Mam 12 letnią córkę, która w ogóle nie jest do mnie podobna. Chodzi mi o wygląd. Ja jestem osobą, która od dziecka ma te same problemy, ciągle mam niedowagę, choćbym nie wiem ile jadl i tak mi waga nie wzrośnie, a u mojej córki jest wręcz przeciwnie już waży więcej ode mnie, ona waży już 67kg, a ja 58kg, ja się cały czas obżeram, a ona je normalnie a i tak waży więcej, na razie jest ode mnie niższa bo ja mam 1,77 a ona 1,65 ale to kwestia czasu mysle ze mnie może nawet dogonić. Nie tyle sylwetki nie. Ma do mnie podobnej co ogólnego wyglądu, dlatego mam spore wątpliwości.

Gość gość
głupie i infantylne te twoje teksty dziecko nie musi być do Ciebie podobne, może być podobne do żony lub do dziadków, pradziadków czemu głupi ludzie mają dzieci ?

Gość gość
U mnie wszyscy podobne mieli problemy, a do żony też specjalnie podobna nie jest

Gość gość
Bo może jest podobna do pradziadków lub innego dalszego pokolenia nie ma co się martwić przecież jakby było adoptowane byście wiedzieli nie ma czym się martwić moja córka też nie jest podobna ani do mnie ani do taty tylko do prababci :)