Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dopanow

Jak zachowuje się facet zajęty, ale zakochany w kimś innym

Polecane posty

Gość dopanow

Niż osoba z którą jest? Jak zachowuje się w stosunku do osoby do ktorej coś poczuł. I mam tu na mysli początki znajomosci.

Gość gość
a to zależy od "jakości" moralności faceta. Normalnie powinien się odsunąć i nie brnąć w to, nie dawać żadnych znaków, nie zachęcać, nie prowokować. Może czuć się wtedy nieswojo, - na początku będzie pewnie na luzie, ale gdy spostrzeże się, że jest "zbyt fajnie", jak każdy zmieni front i zauważyć się da, że jego zachowanie się zmieniło, mniej zagaduje, odsuwa się, może być rozdrażniony, niechętny do rozmów, nawet oschły. Są jednak faceci, którym nie przeszkadza dotychczasowy związek i będzie w to brnął jak gdyby nigdy nic :)

Gość gość
17.01 ty chyba jesteś takim facetem. ? Ja na takiego trafiłam, na tego z dobrą jakością moralności. Zachowuje-wywał się jota w jote jak opisałeś. Chyba nie muszę pisać jaki ból mi sprawił nagle zmieniając się o 180°.. I dalej sprawia, piszę do mnie ..niby nic, ale nie daje o sobie zapomnieć. Juz nie wiem czy go k.. czy niena. ..

Gość gość
Ile jesteście razem autorko? Skąd podejrzenia ze kocha kogoś innego.

Gość dopanow
17.01 "Zbyt fajnie" rozwiń jeśli możesz. Jesteś k czy m?

Gość gość
dopanow dziś jestem kobietą. to znaczy, że zauważył u siebie pierwsze symptomy zakochania, że np. przychodzi do Ciebie do pokoju częściej niż do innych, rozmowa mu sprawia przyjemność - za bardzo, odczuwa potrzebę Twojej osoby obok etc. - czuje, że powoli stajesz się dla niego kimś więcej niż kumpelą z pracy, na pewno też do tego dochodzi pożądanie . Wtedy jest "za fajnie" bo to nie fair wobec dotychczasowej partnerki.

Gość dopanow
Kochana skąd Ty tyle wiesz o facetach? :)