Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Phantom of sperma

Oto mój wiersz, który obnaży przed wami największy sekret o preferencjach kobiet

Polecane posty

Gość Phantom of sperma

By zakosztować darów natury Wyjść postanawiam za domu mury Idąc w spowite mrokiem połacie Widzę w oddali ciemne postacie Zarysowują się niewyraźnie Więc ur******** swą wyobraźnię Z kształtów ich kośca wnieść postanawiam W czyim kierunku swe kroki stawiam Wzrok się wyostrza, widzę już całość Wnet przerażenie mrozi me ciało Za gardło ściska szpon niewidzialny Dźwięk pulsu staje się wręcz nachalny Z nieubłaganiem kamiennej woli Zbliża w mą stronę się powoli Para dwóch grzbietów tak szerokich Że ręce rozchodzą się aż na boki Widzę zarysy szczęk kwadratowych Dwojga rycerzy ortalionowych I dwie łysiny odbijające Światło latarni dogasające Szybko ra@@@ę co się opłaca Ruszyć na chama, udawać kaca? I mózg wybiera wariant ucieczki Nie widząc samic w okresie cieczki c.d.n

Gość Phantom of sperma
c.d Wtem zza zakrętu chichot się niesie To głosy niewiast w godów okresie! Mój mózg zaś ogarnia stan paraliżu Gdy widzę siebie z nimi w negliżu Przyuważony ich oczętami Stoję wpatrzony w ciała tych samic Wtem jak nie rzekną: "Hej przystojniaku! Pójdziesz dziś z nami z braku laku?" Nagle wyczuwam ciepło na karku Gorący oddech, jak po browarku I momentalnie krew mi się ścina A gardziel prędko zalewa ślina Odwracam głowę z niedowierzaniem I na najgorsze oczekiwaniem Widzę wyraźnie przed swą facjatą Dwóch wyrokowców z wypiętą klatą Sznyt jak u wszystkich ustawek bywalców Krew jeszcze ścieka spod grubych palców Wiem już, że moja też się tam znajdzie Więc i z przestrachem czekam co zajdzie Wtem krzyczy jeden przez drugiego "Lejcie na leszcza j*banego Chodźcie z nami piękne samice Niech koleżankę za tyłek chwycę" I cios potężny pada na ryja Gruby nadgarstek, sterana szyja Będąc bez szans glebę zaliczam I do następnej luty odliczam A gdy tak leżę, z ziemią się stykam Spojrzenie samic raz napotykam I widząc weń, żem już skreślony Czuję się słaby i zrozpaczony Po raz kolejny zyskałem dowód Na jaskiniowy samic rodowód I na to, że się go nie zrzekają Że prymitywizm wciąż podziwiają A świat pogrąża się przez nie w nieładzie Z wolna zmierzając ku za gładzie.

Gość gość
Dobre. :D

Fajny :) Żem się jednak nie zgadzam z tym, że wszystkie kobietki lecą na prymitywnych facecików.

Gość gość
Leziox, to Ty?

Gość gość
Kto się nie zgadza ten niewiele jeszcze wie o życiu.

Gość gość
Wiedzialam, że to Ty. Ten styl rozpoznam wszędzie.

gość dziś Rozumiem, że Ty jesteś super ekstra doświadczony przez życie. Nie należy wszystkiego uogólniać, bo wyjątki od reguły zawsze się znajdą :) Nie smutaj :)

Gość gość
1/10

Gość gość
Weź kobito nie wciskaj ściem, bo jeszcze ściągniesz kogoś na powrót do średniowiecza.

Gość gość
Ale co też masz na myśli?

gość dziś Ty do mnie? Nie ściemniam, a Ty się na kimś przejechałeś i dlatego uogólniasz. Są jeszcze normalni ludzie, a nie tylko jaskiniowcy, Gościu :)

Gość gość
Polska nie dzieli się wyłącznie na biednych, sfrustrowanych nerdów i dresów. Są też inne typy mężczyzny. Zawsze najlepsze jest to, co pośrodku.

Gość gość
Ale każda inna kategoria może dostać wp*dol od dresów przytomności samicy, więc dres> każda inna kategoria

Gość gość
Agresywność mężczyzny nie zmienia moich preferencji. Zawsze wolałam spokojnych i flegmatycznych.

Gość gość
No i wystarczy, że twój porządny, spokojny znajdzie się w sytuacji kolizji z agresywnym i natychmiast zmienisz preferencję. Weryfikują nas okoliczności życiowe.

Gość gość
prawik24 nagraj to jako piosenka :D tekst już masz gotowy :D

Gość gość
Mój spokojny chłopak (inżynier, nawiasem mówiąc, Polak, ale wychowany za granicą) ma 1,90 m, zna karate, chodzi na MMA i siłownię, więc w jakimś tam procencie mogę być o jego bezpieczeństwo także...spokojna. ;) Moje preferencje się nadal nie zmieniają; gardzę dresami i patologią wszelkiej maści, nie wiem dlaczego wmawiasz mi miłość do ludzi niższego sortu.

Gość gość
I to jest właśnie problem kobiet, myślą, że jak facet trenuje i jest wysoką tyką to da sobie radę z napakowanymi zwyrolami. Hahaha...Dziewczynko, jeden taki kryminalista po prostu skatowałby tego twojego fightera mma, o ile nie zabił.

Gość gość
Jasne posiadający dziewczynę, jesteś genialny. Za jedno użycie broni/noża poszedłbyś siedzieć do miejsca, w którym byłbyś jeszcze gorzej nap*dalany i dymany. Taka prawda o twoim poście.