Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Marcela

Potrzebuje porady od pan i panow

Polecane posty

Gość gość Marcela

Witam Panstwa serdecznie w moim poscie Mam problem i w sumie godzi on w moja kobiecosc , zle sie z tym czuje i ......i czego oczekuje? Raczej chyba nie oczekuje , a prosze o porady . Jak to zaczac?:) Otoz jestem w zwiazku , ale przed slubem Moj partner jak kazdy czlowiek ma wady , ma i ok akceptuje , powiedzmy :), ale ostatnio zauwazylam ,ze pomimo ze ma ochote na zblizenie seksualne to czesto robi to sam reka Oczywiscie rozmawialam z nim by tego nie robil , godzi to w moja kobiecosc , dlaczego to robi ? zadawalam pytanie sobie tysiac razy , bo szybciej , bo nie musi sie przed myc , nie wiem? Ale podam przyklad by ktos z boku ocenil On ma problem z gierkami komputerowymi , o line i zapomina sie w czasie mowi np kochanie chcialbym sie kochac odp oki skarbus mijaja godziny , bo przeciez zatracil sie w gierce , o 3 nad ranem przychodzi do lozka niby gotowy , co ja juz dawno spie Niestey spie zmeczona calym dniem i tak dzien codzien , a wiem ,ze zaspokaja sie sam , bo mi powiedzial Co ja mam myslec pomimo jakies mizernej inteligecji , nie wiem

Gość gość
oranicz mu granie w gry

Gość gość
Nałogowy gracz?

Gość gość Marcela
Tak , nalogowy zapomina sie w czasie

Gość gość
Jestesvie siebie warci.

Gość gość
przede wszystkim ma problem z komputerem. to, ze lubi pograc, ok. ale jesli mowie, ze juz idzie a odrywa sie od niego po kilku godzinach to jest to powazny problem. po drugie, jest uzalezniony od masturbacji. sam dobierze sile uscisku do swoich potrzeb. zalatwi to szybciej i wtedy kiedy chce po trzecie, nie bierz tego do siebie. to, ze facet sie masturbuje nie musi oznaczac, ze kobieta go nie kreci, ze cos robi zle. mozesz byc swietna, a i tak bedzie sie masturbowal

Gość gość Marcela
tak ma ogromny problem z grami , ja to wiem i w sumie akceptuje , kazdy ma jakies wady , to nie powod by go negowac , ta masturbacja mnie jednak martwi

Gość gość
rzuc go , po co ci facet co sobie sam robo dobrze po co ty mu jestes?

Gość gość
Czarno widzę związek z takim facetem.

Gość gość
glupoty gadacie. porozmawiaj z nim. nie bierz do siebie jego masturbacji ale nie zostawiaj tak tego. jak ograniczy to jakos to bedzie ok.

Gość gość
Jest uzależniony, traci poczucie czasu. Kiepsko szczerze mówiąc. Po co Ty mu w ogóle jesteś? Rozrywkę ma, napiecie sam rozladuje...

Gość gość Marcela
Bardzo dziekuje za czas poswiecony i chec na odpowiedz Oczywiscie nie rzuce go , zdaje sobie sprawe ,ze jest to uzaleznienie , nie kryje tego,ze ta masturbacja mnie bardzo martwi ... Zkazdy ma wady i nikt nie jest idealny przeciez Zadaje sobie pytanie nie raz po ja mu jestem? Wiem ,ze kocha mnie i dba martwi sie ,ale moze jestem po to by zawsze byl cieply obiad, urane wszystko i wyprasowane by jak juz nie gra przytulic sie ? Szczera rozmowa nic nie daje , ok daje tyle,ze wyslucha , albo powie co mowilas bo na sluchawkach bylem Dziekuje wszystkim i kazdemu z osobna za wypowiedzi, wiele dobrego zycze

Gość gość
nie lam sie! glowa do gory, dobrze bedzie. moze zwyczajnie badz w stosunku do niego bardziej stanowcza i wymagajaca. gdybys potrzebowala pogadac to wal smialo :)

Gość gość
Nie przejmuj sie jego masturbacja, u facetów w związku onanizm tez jest normalna sprawa. Daje pewne urozmaicenie i czasem szybkie rozładowanie napięcia seksualnego. Martwiłbym sie dopiero, gdyby masturbacja była ważniejsza dla niego niż seks. Jesli chodzi o gry, to chyba jest uzależniony, tutaj widze problem.