Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jadł ktoś z was owoc Kaki?

Polecane posty

Gość gość

Dobre to?

Gość gość
Moja córka bardzo lubi, więc często kupuję. Dla mnie ok. Smak coś pomiędzy mango są gruszka.

Gość gość
Zamiast są miało być a.

Gość gość
Kto sobie jedno, sprzedawane są na ogół ma sztuki. Nie wiem po ile w Polsce, w Niemczech jeden owoc 39 centów. Mam sentyment, kilkanaście lat temu jak wracałam z uczelni do domu na weekend to często kupowałam ma dworcu w Krakowie dla rodzeństwa różne oryginalne owoce. Wszystkim smakowało.

Gość gość
ostatnio w Lidlu bylu po 4,50 za kg.

Gość gość
mi jeszcze podchodzi troche pod pomarancz z gruszka i mango. Blizej nieokreslony smak. Jak dla mnie d**y nie urywa

Gość
Uwielbiam.;) to mój ulubiony owoc. najlepsze, najsłodsze są te miękkie, dojrzałe...:)

Gość gość
Na początek warto kupić jedną sztukę, żeby spróbować. Ja kupuję przeróżne owoce, ale szczerze to jakoś zawsze na stałe są te standardowe, jabłka,banany, w sezonie truskawki, arbuz, mandarynki. Melona, kokos itp to tak raz na rok albo i rzadziej.

Gość
gość dziś pomarańcz hmm chyba tyko z wyglądu chociaz też nie.:P

Gość gość
kur//wa, nieuki yebane, raszple z drutu TA POMARAŃCZA, a nie TEN pomarańcz. ja pierdzielę, po co was w ogóle do tej szkoły posyłają skoro i tak analfabetami ją kończycie :o

Gość
gość wczoraj nie musisz mnie edukować. :D nie pomyślałaś że nie docisnęłam 'a'? ;) nieraz szybko napiszę i nawet nie sprawdzam.:P hahahah :D

Ja wlasnie kaki wpyerdalam teraz. Lubie je nawet ale ostatnio mniej mi podchodzą. Ta skóra strasznie cierpka jest, niemiło w pysku sie robi a nigdy nieobieram tylko jem jak jablko

Gość
Brunetos244 dziś ja zawsze obieram i przeważnie jeszcze sobie pokroje jak jest bardzo dojrzała i jem widelcem. :P:D

Gość gość
wielkim nierozsądkiem jest kupowanie importowanych owoców, które są pryskane, nawożone i konserwowane w przechowalniach. Lepiej zjeść smaczne polskie jabłko czy gruszkę. Najlepiej z własnego drzewa.

No takie czasy niestety. Można plukac owoce w wodzie i sodzie oczyszczonej by zmyc te chemikalia ale niekazdemu sie chce a i tak wiekszosc ludzi niezdaje sobie sprawy co jedzą