Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CamiCami

Czego MĘŻCZYŹNI (nie forumowi psychole) szukają w KOBIETACH na partnerkę ?

Polecane posty

Gość CamiCami

Tak jak w temacie, chciałabym poznać punkt widzenia mężczyzn. Czego szukacie w potencjalnych partnerkach na dziewczynę/narzeczoną/żonę ? Na co zwracacie uwagę w kobietach ? Co lubicie ? Czego nie lubicie ? CHciałabym potoczyć sympatyczną, luźną rozmowę bez bluźnierstw czy aktywności forumowych zboków, frustratów czy psychopatów.

Gość gość
to nie temat dla mnie;(

Gość gość
nie da się jednoznacznie odpowiedzieć na to pytanie. Każdy facet jest inny i każdy może oczekiwać czego innego. Jeden będzie wolał ekstrawertyczkę, drugi introwertyczkę. Każdemu może podobać się coś innego. Nie ma generalnej odpowiedzi na to pytanie autorko.

Gość Gitarzysta
To akurat sprawa indywidualna dla każdego faceta. Ja na przykład szukam raczej miłej, grzecznej (ale nie znowu ciapowatej), drobnej, ładnej (ale nie jakiejś hollywoodzkiej gwiazdeczki) dziewczyny, z którą można się pośmiać, pobawić, pokochać. Ale to tylko ja. Inni szukają często imprezowych, sukowatych dziewczyn.

Gość gośćszarik
Ida

Gość gość
dokładnie...a czasami jest tak, że człowiek całe zycie marzy o wysokiej blondynce a tu nagle zakochuje się w niskiej brunetce...

Gość gość
a czasem jest tez tak ,ze marzy o niskiej brunetce i zakochuje sie w niskiej brunetce to dopieiro szczescie nie

Gość gośćszarik
spadaj etatowy zj***e... dla ciebie wiewiory bez skory...

Gość gość
like a dog without the bone like a stray without the home

Gość CamiCami
chyba mnie nie zrozumieliście do końca, chodzi mi właśnie o to by każdy zainteresowany tematem wypowiedział się czego szuka w kobiecie. generalizowanie nie interesuje mnie bo każdy jest inny tak jak napisaliscie.

Gość gość
szukam bogatego wnętrza :classic_cool:

Gość gość
no dobra... na pewno mi imponuje kobieta niezależna finansowo, dobrze wykształcona, z pozycją społeczną , z tzw. 'charakterkiem', umiejąca bronić swojego zdania, z zasadami, z kręgosłupem moralnym, wierząca, i w dodatku fajnie jakby była ładna (ładna tzn. dla mnie - szczupła ale jednoczesnie z krągłościami tam gdzie powinna je miec kobieta...) Hmmm, opisałem w sumie ideał...ale cóż, za marzenia nie karzą :)

Gość gość
Na żonę, najlepiej zboczona z dużym temperamentem. Bystra i ogarnięta żeby potrafiła dać sobie radę kiedy ja np zachoruję. Przyjaciółka do wszystkiego. Dla której rodzina to najwyższa wartość.

Gość gość
mi tam wystarczy jak dobrze obciąga i ma czym oddychać

Gość DO gość z dziś 00 41
A powiedz, co Ty masz do zaoferowania? masz dobrą pracę i wykształcenie? jaką masz pozycję społeczną? I jak wyglądasz? :)

Gość Marvinnnn
Mi się marzy ciepła i miła dziewczyna do tego zaradna i z poczuciem humoru taka otwarta na świat lubiąca czasem wyjechać gdzieś w nieznane ogólnie pozytywnie nastawiona do świata. Musi mi też odpowiadać fizycznie ale to już mniejszy problem bo nie mam co do tej kwestii wielkich wymagań

Gość gość
gość 00:54 spokojnie, ja tylko napisałem, że taka kobieta mi na pewno imponuje...podobnie jak mężczyzna. to chyba nic dziwnego, że imponują mi ludzie którzy coś tam w zyciu osiągnęli w tym i kobiety... Moja kobieta nie musi być profesorem na uniwerku. Po prostu stwierdziłem, że tacy ludzie robią na mnie wrażenie.

Gość gośćszarik
dlaczego mnie teraz nie podrabiacie...etatowe zjeby!

Gość DO gość z dziś 00 41
Spokojnie :) Zwyczajnie pytam, bo ciekawi mnie czy znaleźlibyście wspólny język.... co mielibyście podobnego?

Gość gość
Patologie i Kryśki z Biedronki się oburzyły :D

Gość gość
1. Ładna i dopasowana do mnie seksualnie - to jest dla mnie bardzo ważne w związku. 2. Bystra, towarzyska i ogólnie ogarnieta. Nie wiem dlaczego ale taka kojarzy mi się z tym ze będzie często zabierała głos na wywiadowkach w szkole 3. Umiejaca stworzyć dom 4. Dobra matka Wszystko inne mogę mieć sam. :)

Gość gość
Cóż, ani jednego słowa o milości :P Ale czego się po facetach spodziewać. ten opis chyba najprzyjemniejszy: Marvinnnn dziś

Gość gość
Ja chciałbym dziewczynę która lubi zapach skoszonej trawy, kawę o poranku i niekończące się spacery. Buhahahaha Ps. Taki opis dostałem kiedyś od 30 kobiety, same k***a ważne sprawy.

Gość gość84
gość Nie pisali, bo pewnie każdy wyszedł z takiego założenia....chociaż w dzisiejszych czasach... 1) Żywa, energiczna (ale imprezowiczka). 2) Inteligentna, ale nie przemądrzała 3) musimy się dogadywać , umieć po prostu gadać o wszystkim i o niczym 4) fajnie jakby miała jakieś swoje hobby, zainteresowania,i do tego mogła by lubić góry... 5) taka, która nie myśli stereotypami, ma szersze spojrzenie na świat. Dodatkowo ma własne zdanie, a nie zdanie koleżanek, a opinie na rożnie sprawy i wydarzenia wyrabia sobie sama a nie szuka ich w TVN-nie... 6) nie może być asportowa 7) dobrze aby była wrażliwa, ale też bez przesady... 8) wierna, uczciwa, oddana 9) okazująca uczucia 10) fizycznie musi by także odpowiadać, ale gusta każdy ma inne więc je zachowam dla siebie.

Gość gość
To oczywiste, że miłości też.

Gość gość
Ja powiem tylko za siebie Dziewczyna miała mi się podobać Mieć podobny do mnie poziom intelektualny Mieć poczucie humoru Po pewnym czasie pokochać mnie-i na wzajem I taką znalazłem i jest nam dobrze już jakiś czas

Gość gość
CHciałabym potoczyć sympatyczną, luźną rozmowę bez bluźnierstw x Na samym wstępie obrażasz mężczyzn piszących na forum a pytanie zadajesz do mężczyzn. Zdecyduj się czego chcesz!

Gość CamiCami
Macie wygórowane wymagania jak dla mnie Inteligentna, z kręgosłupem moralnym, porządna, miła, ładna

Gość gość
gość dziś xxxx Wszystko jest o miłości tylko przy użyciu innych słów. Mężczyźni nie są przez was tak otwarci bo jest to uważane za niemęskie.

Gość gość
Do tego d***** w łóżku i związek przetrwa lata.