Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego wiele wysokich kobiet ma konską twarz?

Polecane posty

Gość gość
A że mnie kocha powiedział mi ktoś, kto poderwał mnie w realnym życiu, jesteśmy zaprzyjaźnieni :) Nie chcesz w to uwierzyć, bo tobie nic takiego się nigdy nie przydarzyło, szpetna konino z długim ryjem :D

Gość gość
jak ktoś napisał, wysoka jej odbiła faceta. no nie dziwne jej poziom jest taki sam jak wzrost - niski:D, inteligencję ameby, aparycję i higienę świnki. wulgarna i chamska baba.

Gość gość
Na koniec powiem ci konino, że temat nie jest mój, pewnie założył go jakiś facet który cie obejrzał i olał bo jesteś zbyt brzydka :D

Gość gość
Mam faceta a ty końska gruba mordo? :D nadal sama?

Gość gość
Nie dość że długa i brzydka morda, to jeszcze głupsza od starej chabety i smierdzi bardziej niż końska kupa.

Gość gość
udzielasz się w nim za to jak szalona:D jestes sama, jakis poziom tez trzeba miec, ty tego nie masz....

Gość gość
Nie dość że długa i brzydka morda, to jeszcze głupsza od starej chabety i smierdzi bardziej niż końska kupa. x To prawda, wysokie często mają szczeny jak kopara i nie lubią się myć, bo nie sięgają tak daleko :D:D:D Miałem jedną, nie polecam.

Gość gość
umiesz napisac cos sensownie i niechaotycznie? :D bez wyzwisk? Nie dosc, ze urody i wzrostu brakuje to jeszcze rozumu i kultury. Tragedia jest z toba nieurosnieta dziewucho po szkole specjalnej :D

Gość gość
Ja sie tylko dostosowuję do twojego poziomu ty zakompleksiony niedorozwoju :D:D:D

Gość gość
końska twarz, końskie zęby, stopu i dłonie jak płetwy, a do tego brak cycków

Gość gość
Konino, ty musisz byc jakimś skrzyzowaniem szkapy z osłem, bo plujesz jakbyś wścieklizny dostała :D:D:D

Gość gość
Twój facet podrywa mnie na fb. Pisze, że nie wie jak uwolnić się od twojej końskiej mordy :D:D:D

Gość gość
Jestem facetem i uwazam, że to niskie sa jakies niedorobione, haha. Wygladaja jak male dziewczynki, jak widze te krotkie nozki to smiac mi sie chce. Wiele z nich ma nieproporcjonalnie duza glowe :D jak to sie moze podobac? szczegolnie te plaskie? pedofilom hehe.

Gość gość
w temacie napisałam "wiele" nie każda bo jedną znałam która mimo wzrostu wyglądała normalnie ale widze typ koński też sie odezwał w temacie:D

Gość gość
wolabym być już niska niż wysoka z końskim ryjem i co drugim facetem na ulicy niższym od siebie jestem średniego wzrostu końska tępaczko jest też coś po środku

Gość gość
Jako facet przyznam, że końskie ryje mają swoje zalety, np. jedna taka wielka szkapa robiła mi głębokie gardło, bardzo fachowa w tym była.

Gość gość
Jako facet przyznam, że końskie ryje mają swoje zalety, np. jedna taka wielka szkapa robiła mi głębokie gardło, bardzo fachowa w tym była. x Musiałem ją tylko na krześle posadzić bo wyższa ode mnie ze 20 cm. x Za to bardzo chętna więc korzystałem ile wlezie.

Gość gość
Rozpowiadała potem że jestem jej chłopakiem, bo coś jej się w tym końskim łbie pomieszało.

Gość gość
Owa "końska" twarz to być może następstwo nademisji hormonu wzrostu. Nie zawsze i nie we wszystkich wypadkach ale może mieć z tym związek.

Gość gość
Tak w ogóle to jest coraz więcej wysokich kobiet. Mam wrażenie,że już wśród roczników z przełomu lat 90'/00 to dwie trzeciedziewcząt ma wzrost powyżej 175 cm,połowa około 180cm a takich co mierzą więcej-tj 185-190 a może nawet wyższych to jest już jedna trzecia. W rocznikach 80 czy 70 tak nie było. Jedna dziewczyna się zdarzała na 10 co miała koło 180 w szkole średniej. A teraz? 5 na 10. Nie wiem czy to dobrze czy źle ale z pewnością inaczej.Muszę jednak przyznać że stały,ciągły i zauważalny w populacji przyrost kobiet ze wzrostem powyżej 180 tj 185,190,195 itd to dla mnie jakiś biologiczny nonsens.Coś się w przyrodzie p******i a to już na ulicach widać.