Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

otwarcie sklepu spożywczego

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś wie, czy w sklepie spożywczym może być na podłodze wykladzina pcv zwykła czy przemysłowa? Jest dużo droższa i ma więcej atestów. Zwykła ma tylko jakiś atest higieniczny czy coś. Ale jak jest nowa, niepopękana, może by była dobra. Jak myślicie?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
wydaje mi się, że w pomieszczeniach użytku publicznego i w dodatku w styczności z żywnością - musi być wykładzina przemysłowa (głównie chodzi o stopień niepalności i aseptyczność) dobrze byłoby przejść się do PIH i PIS (państwowa inspekcja sanitarna) - powinni odpowiedzieć na podstawowe pytania są do tego odpowiednie przepisy, w necie pewnie też można je wyszukać

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
gdzie kupujesz meble do sklepu?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
z komisu. w idealnym stanie a dużo takiej niż nowe

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×