Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydnatka

temat dla brzydkich osób, łączmy się :D

Polecane posty

Gość brzydnatka

hej :) jestem kobietą, która od zawsze była i jest brzydka :) ale pogodziłam się z tym i teraz świetnie mi się żyje :D potrafię się śmiać z samej siebie, znalazłam pierwszych znajomych, a ludzi którzy mnie obrażają ignoruje :) w końcu przestałam się przejmować tym jak wyglądam a zaczęłam myśleć o tym kim jestem, zaczęłam poszerzać swoje zainteresowania i szukam u siebie nowych talentów :D życie może być piękne wystarczy jedynie wszystkie te przeciwności zaakceptować ;) radze by i wszyscy inni którzy maja problem z wyglądem zaakceptowali go, bo tracicie czas na na problemy, smutne myśli, spójrzcie na siebie z dobrej strony i uśmiechajcie się :)

Gość gość
Witaj na pokadzie. Jestem brzydka od urodzenia co prawda później troche wyładniałam ale daleko mi było do tych urodziwych.

Gość brzydnatka
ja jak się urodziłam to byłam taka se, ale z wiekiem byłam coraz brzydsza :P

Gość gość
Jeszce chciałam dodać że siostra była b.ładna więc życie w jej cienu nie było łatwe.

Gość gość
To troche innaczej niż ja gdyż jak się urodziłam byłam okropnie brzydka takie przynajmniej są relacje rodziny bo jak sama oglądam zdjęcia z dzieciństwa to uważam że wcale nie byłam aż taka brzydka ale tak czy innaczej urodziwa nie jestem,

Gość gość
Teraz też zaakceptowałam swój wygląd żyje tak jak chce i robię to co lubię.

Gość brzydnatka
mnie zawsze mama porównywała do córek swoich koleżanek pod względem wyglądu, potem to juz wstydziła sie ze mna pokazać, ale w koncu zrozumialam ze mam to w doopie i ze jesli bede sie martwic to nie zrobie sie ladniejsza a tylko sobie zdrowie zniszcze, wiec zmienilam nastawienie i jak na razie uważam że jest świetnie ;)

Gość gość
Ja z perspektywy doświadczeń życiowych zauważyłam że jeżeli ktoś jest ładny a ma wstrętny charakter to wydaje się nam dużo brzydszy niż jest w rzeczywistości i odwrotnie.

Gość gość
Chyba jesteśmy tylko dwie brzydkie przynajmniej jak na razie.

Gość brzydnatka
nie wiem jak ludzie mnie postrzegaja, ale ci którzy mnie obrazaja na glos nawet mnie nie znajac sa po prostu chamscy , potrafie wtedy do takiej osoby podejsc i z usmiechem na ustach powiedziec co mysle a taka osoba przewaznie robi sie od razu czerwona od wsrtydu... i dobrze, niech wie ze tak nie wolno i ze swoja opinie powinna zachowac dla siebie bo potem mnostwo ludzi ma niepotrzebne kompleksy i czuja sie gorsi choc wcale nie sa

Gość gość
Nie martwcie się na kafe same pasztety ;-)