Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Czemu Kciukiem słucha takiej beznadziejnej muzyki?

Polecane posty

Sprawdziłam jej profil na facebooku (Maria Szymanowska) i słucha Comy, Closterkeller, Nightwish, Strachy na Lachy, Zabili mi żółwia, Violetty Villas, poza tym jakies techno itp. Jak ona śmie słuchac takiej gó/wnianej muzyki i się wywyższać nade mną? :D Ma gust jak przeciętna alternatywna gimbusiara. I wzrost też. I umysł. W dodatku jest wegetarianką czyli wysoki level lewactwa. :(

Gość gość
g****o się znasz, Closterkeller jest super

Gość gość
Odezwala się wyrocznia. Patologia, prostytutka,w dodatku nierówno pod sufitem:-(

:D :D :D Moze dla gotyckich gimbusiar, ale nie dla osoby która poznała lepszą muzykę :D Sama tego słuchałam w gimbazie dziś ten zespół budzi moje zazenowanie, przykro mi :D Przesłuchaj tyle zespołów co ja, a dopiero potem się wypowiadaj.

Gość gość
Mizantropia....spojrz w lustro, tylko najpierw zamknij oczy :-D

Gość gość
MizantropiaOdraza1994 - największe siedlisko kompleksów na m2.

Gość gość
Aż się boje co powie autorka ale ja czasami lubię posłuchać sobie piosenek harcerskich może dlatego że kiedyś należałam do harcertwa.

Gość gość
kciukiem to obleśny wąsaty ponton

Gość kot_szatański
Ale mnie tu już dawno nie było a tu nic sie nie zmieniło. Ja słucham Cannibal Corpse, teraz, mój ulubiony zespół

Gość kot_szatański
A, i czemu masz Varga Vikernesa na awatarze, ja go lubie. Powinnaś se ustawić tego członka Szitgniota z dildem na nosie, nie wiem jak on sie zwie.

Gość gość
A ja slucham tego co mi się podoba i nic nikomu do tego. Jakim trzeba być płytkim żeby oceniać ludzi na podstawie tego czego słuchają, albo na podstawie wzrostu????

Gość gość
Na podstawie wzrostu ocenia się człowieka,czy jest wysoki,średni czy niski.Czego się spodziewać po nieszczęsnikach,którym mózg wyparował :-)

Gość gość
Dokładnie,żeby pomylić Noxelię z metalową wyrocznią trzeba mózgu nie mieć

Gość gość
Na podstawie wzrostu ocenia się człowieka,czy jest wysoki,średni czy niski.Czego się spodziewać po nieszczęsnikach,którym mózg wyparował :-)

Gość gość
Ci od zabitego żółwia, jakieś kapele ze wsi Warszawa i kombajny do zbierania kur po wioskach i inni występują często na Juvenaliach i imprezach masowych,jeszcze Coma i jakiś Happysad do tego.Nie ma ktoś na bilet na koncert to jest skazany na taką muzykę jak nieboszczyk Rysiek na bluesa.Closterkeller miał jedną ładną piosenkę chyba "Lunar"miała tytuł,dosyć stara.Tych jak chce ktoś posłuchać na żywo to już musi mieć na bilet.

Gość gość
Namieszało i poszło,jak zawsze:-PNudno się zrobiło:-(