Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak to naprawić?

Polecane posty

Gość gość

Wyznałam facetowi za szybko uczucia, potem zrozumiałam, ze przesadziłam, bo nie myślę o nim aż tak poważnie, tzn. lubie go, ale to nie jest milosc Niestety on sie wystraszył i stwierdził, że w tej sytuacji najlepiej będzie zerwać kontakt potem niby mu przeszlo, pogodzilismy się wirtualnie, ale nie wiem czy on uwierzył?czy teraz bedzie bał sie ze mną kontaktować co robić, czekac na jego ruch?

Gość gość
halo

Gość gość
Adele

Gość gość
co Adele?

Gość gość
no a jesteście/ byliście parą, gdy mu wyznawałaś ? Jak bardzo Ci na nim zależy ? Myślę, że w takiej sytuacji, nie musisz się za bardzo przejmowac, że ograniczy kontakt, bo jeżeli nie myślisz o nim tak, jak mu wyznałaś, a on raczej nie odwzajemnia, to jesteście jakby na pozycji wyjściowej. Nie musisz nic robic moim zdaniem, po prostu staraj się zachowywac normalnie, jak przedtem. Jeżeli on Cię traktuje jako przyjaciółkę /koleżankę to powinien zaufac, że tak zostanie o ile znowu nie będziesz wykonywac jakichś dziwnych ruchów. Na pewno na początku może trzymac dystans, ale straj się zachowywac, jak dobra koleżanka, a wszystko powinno wrócic do normy.

Gość gość
nie bylismy parą. Problem polega na tym, że zalezy mi na nim jak na koledze, podoba mi sie, nie jest mi obojetny. to nie jest głębokie uczucie, ale zawsze jakies ale nie mamy na codzien mozliwosci kontaktu, poza Instagramem:/ to jedyny nasz kontakt, nie wiem czy po czyms takim on sie jeszcze odezwie

Gość gość
Nie rozumiem jak można wyznać koledze miłość, a potem twierdzić że to nie było poważne? Musiałaś się w nim zakochać, skoro na takie wyznanie sie odwazylas.

Gość gość
gość dziś a w ogóle znasz go w realu ? czy tylko z neta ? Z facetami różnie bywa. Nie wiesz co on tam sobie myśli. Może byc tak, że nie będzie chciał się z Tobą kontaktowac, bo nie będzie chciał Ci robic nadziei. Ja bym tak starała się ograniczyc kontakt, gdyby mi wyznał uczucie osobnik, którego nie kocham. To nie złośliwośc tylko chęc pokazania, że z tego nic nie będzie i żeby porzucic starania.

Gość gość
no nie zakochałam się, po prostu poniosło mnie troche i pod wpływem emocji napisałam rozne rzeczy;)

Gość gość
ale on twierdzi, że też coś czuje do mnie

Gość gość
Ile macie lat

Gość gość
ja 29, on 33

Gość gość
Byłaś pod wpływem emocji. Myślę, że naprawde się w nim zakochałaś ale on to zignorował i uzmysłowiłaś sobie że jednak to lekkie zauroczenie które mineło. Skoro nadal o,nim myślisz to podejżewam że to coś więcej niż zauroczenie. Możesz spróbować napisać do niego ale nie narzucaj sie bo pomyśli że jesteś desperatką a to go zniechęci.

Gość gość
no wlasnie, może on sie wystarszył i nie bedzie wiecej pisać? niby sie pogodzilismy niby napial " nie ma tematu", ale niewiadomo czy jeszcze sie odezwie jesli coś czuł, to by sie odezwał jeszcze?

Gość gość
Tak wystraszyl się, nie chce Ci robić nadzieji bądź sobie. Gdyby mu zależało to by sie odezwał.

Gość gość
olej go i pokaż co stracił a sam zacznie cie zdobywać

Gość gość
olej go i pokaż co stracił a sam zacznie cie zdobywać x Skąd się biorą takie kretynki?

Gość gość
nie da sie tego naprawic, nawet jesli czuł cos wczesniej? chore to wszystko