Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dość tej chorej sytuacji

Polecane posty

Gość gość

Mam dość tej chorej sytuacji . Pisałem już o tym gdzieś na tym forum, ale teraz to przeszło wszelkie granice. Nie śpię po nocach , na studiach mi nie idzie, a wszystko przez to że 3 miesiące temu mnie dziewczyna zdradziła , żeby to jeszcze jakoś było ale ona zrobiła to w tak chory sposób że to nie jest nawet do ogarnięcia przez zwykłego szanującego się człowieka... niby minęło już parę miesięcy ale ja wciąż o tym myślę powinienem to wcześniej załatwić. Błędem jest to że jej wybaczyłem. Do końca życia będę tego żałował. Nie śpię bo myślę jak to zakończyć. Mówiłem jej już o tym ale ona zawsze płacze i mówi żebym tego nie robił. Jestem z nią 2 lata ciężko będzie mi od niej odejść bo się za bardzo przyzwyczaiłem. Nie wiem co zrobić mam totalny mętlik w głowie. Ostatnio tak bardzo nad tym myślałem że myślałem ze oszaleje, zachlałem się obudziłem nad ranem ... to mnie wykańcza

Gość gość
Szczerze? Powinieneś był z nią zerwać od razu ale przecież nic straconego, możesz w każdej chwili.

Ciezko jest na prawde wybaczyc zdrade. Kiedys sama wybaczylam, ale pozniej juz nigdy nie bylo tak samo bo ciagle o tym pamietalam i zawsze juz patrzylam inaczej na faceta. I przez to czasem tez nie bylam w porzadku i tlumaczylam sobie ze on mogl wiec czemu ja nie? Ale w koncu nigdy go nie zdradzilam. Ostatecznie po 2 latach sie rozstalismy... kiedy zaliczyl kolejny skok w bok. Może wam sie uda jesli bedziesz chcial i ona bedzie chciala to naprawic, ale bedzie ciezko.

Gość gość
Nie wiem co we mnie jest że nie mogę tego zrobić.... po prostu nie wiem :(

jeśli nie potrafisz wybaczyć to faktycznie odejdź ale może w jakiś delikatny sposób, spróbuj na spokojnie powiedzieć że potrzebujesz czasu by znów zaufać, nie odbieraj jej nadziei, ochłoniesz i po miesiącu, dwóch zdecydujesz czy lepiej ci bez niej.

Gość gość
nie potrafie normalnie funkcjonować każdy dzień

jesli czujesz, ze nie mozesz na 100 % wybaczyc, "zapomniec" i znow zaufac (bo to bedziesz musial zrobic, jesli chcesz dac szanse temu zwiazkowi ) to lepiej odejdz od razu. Tylko ty sam wiesz na ile jestes w stanie z tym zyc, wiec badz konsekwentny. W innym wypadku ryzykujesz ze ten zwiazek zamieni sie w toksyczny, to byloby straszne, nie o to chodzi w byciu razem :( Moze przerwa w zwiazku pomoze poukladac mysli i uczucia przed podjeciem ostatecznej decyzji ? Gosc 21:57 ma racje

Gość gość
mam dosc :(

Gość gość
musisz podjąć odpowiednią decyzję