Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Panowie w przejściu należy kobietę puścić przodem takie to jest trudne dla was?

Polecane posty

Gość gość

Nie wychowała was matka? Chyba to nie jest wielkim wyczynem aby w przejściach, w drzwiach przepuścić pierwszą kobietę. Kobieta to dama i należy ją adorować 24 godziny na dobę. Chyba tylko w Polsce są takie niewychowane tłuki, bo za granicą tego nie zaobserwowałam.

No miło jak facet przepuści w drzwiach to prawda. Uważam że to wtedy dobrze o nim świadczy i wyniósł pewne rzeczy z domu.

Gość gość
słabe prowo ale przy tej okazji uświadamiam "damy" że najpierw się wychodzi bez względu na płeć, więc jak pchacie swoje wielkie doopska w drzwi to wypada przepuścić wychodzących.

Gość gość
Kolego wyżej chyba nie mówisz o damach tylko o rozwydrzonych babochłopach, które za dużo wymagają. Dla damy to oczywistość że gentelman przepuści ją pierwszą

Gość gość
Kobietę przepuszczę owszem ale zasmarkane gówniara, której wydaje się, że noszenie stanika upoważnia ją do tego miana może poczekać.

Gość gość
drogie panie, gdy mąż wraca prosto z pracy macie przed drzwiamy czekać na kolanach i od razu robić mu laske bo może miał zły dzień,a jeśli dory dzień, to obciagnąć tak z reguły, tak ci\ezko to zrozumeć? Ale tak na serio pani światowa, odnoszę wrażenie, że na granicą to byłaś, ale w google maps, i sypiasz z kucykami w różowiastym pokoiku

Gość gość
Panie Damy ja zawsze wychodzę pierwszy i przytrzymuję drzwi tylko po to by moja kobieta nie musiała mocować się z reguły ciężkimi drzwiami. Sama powiedziała mi, że tak woli :)

Gość gość
hehehe idiotki

Gość gość
Zasmarkane gowniary? Gdyby Ci dawaly to szybko byś zmienił zdanie. Od takich jak ty Z daleka. :)

Gość gość
Pewnie że z daleka. Nie chcę siedzieć za pedofilię :P

Gość gość
09:41- ma Pan Rację mój też jak idziemy np. do lokalu, restauracji itp to zawsze wchodzi pierwszy i mnie przepuszcza. Tak powinno sie robić

Gość gość
ja przepuszczam kobietę, a ona zawsze tymi drzwiami po pysku dostaje, niedorajda

Gość gość
z autobusu tez pierwszy wysiada żeby podać mi rękę

Gość gość
a ja nie podaję ręki jak wysiadam z autobusu bo pełno bakterii i nie chcę tego syfu na nią przenosić :P

Gość gość
O rety!jakbym nie miała o czym myśleć, tylko o facetach czy pierwsi,czy ostatni,czy przed drzwiami,czy za drzwiami;pókim zdrowa i *****iwa,sama potrafię przez drzwi się przedostać :D choć ,nie powiem ;) milusio jest ,kiedy jakiś mężczyzna specjalnie dla mnie te drzwi przytrzyma :) :classic_cool: ale żeby wymagać/oczekiwać...bez sensu :P

Gość gość
Ja tak robie

Gość gość
do autorki: a kiedy się ostatnio spowiadałaś, grzeszna istoto? pan jest tylko jeden i ten ci otworzy drzwi przed tobą jak wezwie cie do siebie, a śmierć może być już blisko.