Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

komu zdarzyło się zajść w ciążę po współżyciu w 12 dc.?.

Polecane posty

Gość gość

Ile procent szansy?

Gość gość
Co to jedt 12 dzień cyklu jak to się oblicza

Gość gość
Wszystko zależy od długości cykli. Jeżeli są 27-29 dniowe to jak najbardziej. Plemniki sobie poczekaja na jajeczko lub wielkie się prosto w owu.

Gość gość
Tak, mam zazwyczaj 28-dniowe cykle, rzadko 26 lub 27. Na forach rozpiska się kobiety ze najlepiej w strzelić się w owulacje ale ja w tym miesiącu w owulacje typowo nie wiem czy będę współżyć

Gość gość
Szansa jest

Gość gość
Sądzę, że wielu kobietom się to udało. Przecież to niedługo przed owulacją. Liczysz tak dokładnie, że nie dziwię sie, że się nie udaje. Wiem co pisze. Staralismy sie 3 lata, gdy w jednym miesiącu odpuściliśmy z przymusu i mielismy zrobic 3 miesiące przerwy to zaszłam w puerwszym cyklu.

Gość gość
Dzień dobry wszystkim przyszłym mamom :) Jestem studentką Psychologii i prowadzę badania dotyczące obrazu siebie i funkcjonowania zawodowego kobiet ciężarnych. Wszystkie mamy, które są w pierwszej ciąży, w 2 lub 3 trymestrze, które nie przebywają na zwolnieniu lekarskim a dalej są aktywne zawodowo proszę o pomoc. https://docs.google.com/forms/d/10_Tg8fS5zHs5Xu6Hy2FdwSVsn_CtgGs-ooUF4tiyAsY/viewform?c=0&w=1 Każda uzupełniona ankieta jest dla mnie na wagę złota. Z góry dziękuję! :*