Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pieszczoch różowy ma ktoś?

Polecane posty

Gość gość

możecie mi napisać, jakie to ma realne funkcje?

Gość gość
U mnie dziecko w rodzinie to ma nie wiem jakie to ma funkcję tyle co widziałam na reklamie miałam to w rękach i wydaje mi się badziewna zabawka za takie pieniądze dodam że to dziecko chwile się pobawilo zabawka a teraz leży i się kurzy moje dziecko chciało to dostać ale kupiłam coś innego

Gość gość
Kurde, serio? nic nie ma to fajnego? może ktoś ma jakieś bliższe doświadczenie?

Gość gość
plizzz, podpowiedzcie co i jak, bo nie wiem, czy warto.

Gość gość
Wejdź na Ceneo tam są negatywne oponie tej zabawki jest ciężka nieprzyjemna w dotyku i jak się ją dotknie to chwile pobuczy i tyle i jest głośna dla mnie wszystkie interaktywne zabawki to badziew za duże pieniądze

Gość gość
Moja córka to ma, dostała od teściów, ale fioletowego. Dla mnie- tak jak ktoś wyżej napisał- nie warta tylu pieniędzy, trochę badziewna. Córka dostała ja jakiś czas temu i teraz nawet się nią nie bawi, zatem wyniesliśmy w kartonie z innymi pluszakami (ma ich sporo) do piwnicy jak robilismy porządki, i teraz jak widzi reklame w tv to krzyczy, że chce takiego pieszczocha, żeby jej kupić, zabawka na tyle słaba, że dziecko nie pamięta, że miało takową:o

Gość gość
świetnie... tak czułam :( no nic, trudno, wtopiliśmy. dzięki dziewczyny.

Gość gość
Autorko kupiłaś juz ta zabawkę? Jeżeli Twoje dziecko lubi takie zabawki to może pomysl o delfinku blu blu tylko ze droga jest ta zabawka ;-)

Gość gość
kupiłam... 😭

Gość gość
Dzień dobry wszystkim przyszłym mamom :) Jestem studentką Psychologii i prowadzę badania dotyczące obrazu siebie i funkcjonowania zawodowego kobiet ciężarnych. Wszystkie mamy, które są w pierwszej ciąży, w 2 lub 3 trymestrze, które nie przebywają na zwolnieniu lekarskim a dalej są aktywne zawodowo proszę o pomoc. https://docs.google.com/forms/d/10_Tg8fS5zHs5Xu6Hy2FdwSVsn_CtgGs-ooUF4tiyAsY/viewform?c=0&w=1 Każda uzupełniona ankieta jest dla mnie na wagę złota. Z góry dziękuję! :*