Gość gość Napisano Listopad 25, 2015 Polecacie jakieś miejsce w Warszawie gdzie można w dobrej cenie wybielić zęby? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamila_29 0 Napisano Listopad 25, 2015 i ja dołączę do pytania, bo też szukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 26, 2015 Dobrym miejscem jest Stenka Clinic. To jest wprawdzie Wilanów, ale warto tam zajrzeć. Ja robię sobie tam czyszczenie zębów co jakiś czas i naprawdę uśmiech jest rewelacyjny!! :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 26, 2015 A jakiś gabinet bardziej w okolicy Wola/Bemowo? Ktoś coś wie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 26, 2015 Koniecznie zajrzyjcie do rankingu: https://ranking.abczdrowie.pl/c/309,wybielanie-zebow,1492,warszawa Tutaj można przeczytaj opinie o specjalistach i klinikach, a to bardzo pomocne przy wyborze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 2, 2015 Na Bemowie jest Klinika Urody i Pięknej Sylwetki. Mają tam w ofercie kosmetyczne wybielanie zębów, które pozwala na doskonałe usunięcie przebarwień powstałych na skutek niewłaściwej pielęgnacji, palenia papierosów oraz spożywania produktów o intensywnym zabarwieniu. Fajna sprawa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 2, 2016 O, dzięki za cynk. Mieszkam w miasteczku Wilanów i właśnie zastanawiałam się, czy tam gdzieś u nas jest jakaś fajna klinika stomatologiczna. Ciekawe czy długo się czeka na zabieg czyszczenia w tej Stenka Clinic.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kondolec31 Napisano Marzec 2, 2016 Ja byłem u pani Jaworskiej na ursynowie. Dental Design sie zwie ich klinika i powiem że jest git :) Bałem się że po 2 miesiącach pójdzie się wszystko .... ale minęło pół roku i dalej są białe :D może nie tak jak zaraz po zabiegu ale dalej lepiej niż było. Dlatego śmiało polecam ich, nie wiem czy to dzięki sprzętowi czy doktor ale jest super! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tina Leather Napisano Marzec 9, 2016 Kondolec31 wybielałeś w Dental Design lampą BEYOND? Dentystka opowiadała mi o tej metodzie, ale póki co nie dałam się przekonać. Skorzystałam jednak z piaskowania zębów i efekt też jest fajny i jak pilnuję się z kawą i herbatą to długo się utrzymuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość awijfoiWEJ Napisano Marzec 9, 2016 Jest wiele ciekawych placówek, gdzie można bez problemu. Ciekawy artykuł http://www.kreatywna.pl/zdrowie/profesjonalne-wybielanie-zebow-przeglad-mozliwosci również będzie w stanie podpowiedzieć coś ciekawego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 26, 2016 No wybielić zęby można gdzie się chce, jednak ja niestety nie mogę jeszcze, ponieważ zakładałam u dr Iwony Gnach-Olejniczak stały aparat na swoje zęby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 8, 2016 Ja zawsze robię czyszczenie i wybielanie w Stenka Clinic. Odpowiada mi obsługa, nie traktuje się klienta jak petenta tylko z szacunkiem. I rozumieją, że ktoś może się bać zabiegów dentystycznych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 26, 2016 Z NFZ to się w tym roku nie doczekasz... Ja czekałam w klinice dr. Stenki raptem kilka dni. Więc szybko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magda_Megi 0 Napisano Czerwiec 29, 2016 Polecam jeśli bierzecie też pod uwagę wybielanie w domu, nakładki iWhite. Ja ich używam i efekty mam naprawdę super (2-3 odcienie po pierwszych użyciach) i utrzymują się ok 2-3 miesiące. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Milena_0 0 Napisano Czerwiec 30, 2016 Też polecam iWhite, chyba, że komuś bardzo zależy na wybielaniu w gabinecie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 19, 2017 a ile płacicie za wybielanie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 2, 2017 wybielanie tlyko dla bogaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kedziorek94 0 Napisano Marzec 3, 2017 niekoniecznie,przecież w domu tez można skutecznie wybielić,ja kupuję w aptece żel dr martin schwarz,zestaw home comfort,pale fajki,a mimo tego i tak zęby są białe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jully 0 Napisano Marzec 3, 2017 a jak cenowo???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kedziorek94 0 Napisano Marzec 5, 2017 ja płaciłam w aptece za wybielacz dr martin schwarz home comfort ze szczękami 209zł,a teraz bez szczęk 179zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Luizaa2 Napisano Czerwiec 21, 2017 tylko perfect med na placu dąbrowskiego. Bardzo miła obluga, wszystko dokładnie wyjasniaja, caly przebieg 'zabiegu', efekt jest swietny, tym bardziej, ze jak na warszawe to bardzo korzystna cena. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 28, 2017 Ja robiłam lampą beyond w Klinice Dent-SM, http://www.dentsm.pl/. Efekty super :))) Natomiast radzę nie wierzyć w cudowne pasty i żele, dobry i bezpieczny dla szkliwa efekt moim zdaniem można uzyskać tylko w gabinecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fabiś 0 Napisano Lipiec 1, 2017 No ale takie wybielanie kosztuje.Ja u stomatologa za zestaw do wybielanie w domu płacę nie całe 200zł.Chodzi tutaj o żel dr schwarz expert 20.Jestem zadowlony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 28, 2017 Domowe sposoby na wybielanie zębów nic nie dadzą. Ja wybielałem w Stomapolu i jestem zadowolony. Odmłodniałem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 18, 2017 Właśnie też zastanawiam się czy sobie zęby trochę nie wybielić. Dużo tu piszecie o Stomapolu. Chyba się tam wybiorę i zobaczę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 20, 2017 Ja się leczę w http://www.dentsm.pl/. Zdecydowanie polecam tę klinikę, robią tam też wybielanie i inne zabiegi z zakresu stomatologii estetycznej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 12, 2017 No i skorzystałem ze Stomapolu. Wybieliłem ząbki u uśmiech mam teraz taki, że nie jedna gwiazda z Hollywood może mi pozazdrościć:). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 20, 2017 Enelmed. Ja tam regularnie chodzę do stomatologów i bardzo jestem zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Oliwia890 Napisano Styczeń 4, 2018 Podłączam się do pytania. Szukam kogoś sprawdzonego. Byłam na jednej wizycie w Dentalux, ale nie zamierzam tam wracać. Nie mają podejścia, którego bym oczekiwała... Będę wdzięczna za jakieś wskazówki, gdzie można pójść, żeby wybielanie było solidnie wykonane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 17, 2018 Polecam Tobie Stomapol! Sama tam wybielałam i zabieg był wykonany na najnowszych preparatach i bardzo dokładnie, a wież mi że jak jest nie dokładnie to widać! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach