Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podrywy polskich robotników i ich zaczepki

Polecane posty

Gość gość

Lubicie to? Ja nie... Zwykłe prostaki chłopy z budowy i ich żenujące teksty albo gwizdanie

Gość gość
dla ciebie to proste chłopaki z budowy, ale oni przynajmniej robią coś produktywnego, pracą własnych rąk budują użyteczne rzeczy, z których każdy korzysta, a ty co, pewnie przekładasz papierki w biurze i parzysz kawe

Gość gość
Nie, ona chodzi do fryzjera i spa oraz krawcowej, żeby tacy robotnicy właśnie na nią gwizdali jak na sukę. I nie udawaj autorko, że cie to nie cieszy. Znam ten typ kobiet. Niby się użala, a chce opinii jaka to jest wspaniała. Goń się!

Gość Bob budowlaniec
Nie wiem jak jest gdzie indziej ale u nas na budowie nikt za laskami nie gwiżdże ani tekstów lala bucik ci się rozp... nie krzyczy.

Gość gość
też uwazam że to żenujace. I NIE nie mam ochoty zeby ktos za mna gwizdal, latal i w sposob prostacki podrywal. nie pindrze sie dla prostackichroboli. Natomiast doceniam ciezko prace tych robotnikow ktorzy naprawde pracuja i nie maja przez to czasu na takie glupoty. zaczepiaja leserzy i mysle ze w firmach w ktorych jest dobry nadzor to sie nie zdarza.

Gość gość
i zauwzyłam ze cos w tym jest im nizsze IQ faceta tym bardziej chamskie i prostackie zaczepki :o nie wyobrazam sobie sytuacji ze wchodze do banku albo urzedu a panowie tam pracujący na mnie gwiżdża i rzucają zenującymi tekstami.

Gość gość
a jak mierzysz im IQ?? może niektórzy mają na czole napisane???

Gość gość
wyrazem IQ jest chociażby umiejetnosc zachowania się w MIEJSCU PRACY :)

Gość gość
same by chciały takiego budowlańca bo wiedzą, że potrafi sporo zrobić samemu i nie musi się prosić o fachowca lepszy budowlaniec niż jakiś typek w krawaciku co zarabia 1600 w biurze czy urzedzie

Gość gość
Pewnie, że budowlańcy robią coś produktywnego, ale oni potrafią gwizdać na 14latkę w bluzie dresowej, studentkę w miniówie, starszą panią w garsonce, generalnie każdy obiekt jeżeli akurat spojrzą :P Nie przepadam za tym, ale jakoś szczególnie też mi to nie przeszkadza, jak robota monotonna, to niech się pocieszą :P

Gość gość
Oni mają z was ubaw. Taką rozrywkę, zabicie czasu :)

Gość gość
dla zabicia czasu to niech lepiej pracuja !

Gość gość
Czasem to nawet sympatyczne. Krzywdy nie robią. Zazwyczaj są to pierwsi ludzie, którzy są skłonni komuś bezinteresownie pomóc.

Gość gość
facet nie pomaga bezinteresownie.

Gość gość
Ja nie lubie jak podmacuja..