Gość Anna Napisano Październik 27, 2019 Ja dosyć długo szukałam ciekawego zabiegu na odmłodzenie mojej skóry. Po poszukiwaniach zdecydowałam się na infuzję tlenową w Simea Beauty w Dąbrowie Górniczej. Zabieg bardzo mocno nawilżył oraz rozjaśnił moją cerę. Rezultaty zabiegu są doskonałe i na pewno jeszcze nie raz skorzystam z ich zabiegów. Polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 28, 2019 www.lenartowiczclinic.pl kwas hialuronowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Daria Napisano Listopad 30, 2019 U siebie na czole pozbyłam się zmarszczek za pomoca zabiegu Emerge. Bardzo ładnie mi usunął wszystkie zmarszczki z czoła. Mogę polecić jak również klinikę gdzie robiłam Nuvu estetic w Krakowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nina321 0 Napisano Styczeń 9, 2022 Ja moich zmarszczek pozbyłam się w klinice pimik we Wrocławiu .Przystępna cena i wysoki standard,polecam zdecydowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kleonka 0 Napisano Styczeń 13, 2022 Powiem wam, ze kiedys to sie nawet zastanawialam nad jakims botoksem czy cos... jednak pomyslalam, ze jeszcze sprobuje zadzialac kosmetykami. Zamowilam sobie to nowe serum z bakuchiolem, przeciwzmarszczkowe z Senelle , uzywam juz jakis czas i widze ładne efekty skóra wyraźnie wygładzona, jak nigdy, no i te zmarszczki juz tak nie rzucaja sie w oczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach