Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LwiaCzesc

Prosze o pomoc

Polecane posty

Gość LwiaCzesc

Witam. Bardzo proszę o pomoc. Jestem matka 12 letniej Dziewczynki potrzebujemy pomocy ludzi dobrego serca. Od kilku dni biedujemy skończyły sie nam pieniadze z alimentow i zasilkow z mopsu. Mieszkam na dziko w mieszkaniu z gminy mam pozwolenie na mieszkanie tu tylko do 31 marca. Od listopada pracuje na kasie po 12 godzin. Prosze o pomoc w zorganizowaniu jedzenia tak abysmy do czasu mojej wyplaty mialy co jesc. Mamy tez psa. Kazdy rodzaj pomocy jest nam potrzebny moga to byc rowniez srodki czystosci jedzenie dla psa ubrania dla corki na zime. Pomoc w zaplaceniu rachunku za prad. Nie jestem oszustka nie chce przelewow nue chce pieniedzy nie prosze o nic dla siebie tylko dla dziecka i psa nie mogę patrzec jak ciagle nie dojadaja

Gość gość
Ci co tu siedzą mają dużo czasu a ci co mają czas nia mają pieniedzy, ja już pomagam krewnej dlatego na pomoc dla drugiej osoby by mnie stać nie było,

Gość gość
Pytalam o zaliczkę i niestety nie ma takiej mozliwosci.corka je obiady w szkole. Jestem normalna kobieta bardzo sie staram aby jej nic nie brakowalo jestesmy same rodzina nigdy nam nie pomagala nie mam nikogo i dlatego zdecydowalam sie ma ten desperacki krok

Gość zla zolza 27
wez nadgodziny, masz neta zastaw kompa, lub telefon w lombardzie, kup sobie taki za 20,00zl zeby dzownil, pozdrawiam.