Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Piotrek971114

Jak mam przełamać się i do niej podejść zagadać?

Polecane posty

Podoba mi się bardzo dziewczyna o rok młodsza z mojej szkoły, ja Jestem w 3 klasie technikum, a ona w 1, gdy rok temu przyszła do naszej szkoły pod koniec września zacząłem do niej pisać, i pisaliśmy przez 3 miesiące, potem zacząłem do niej w szkole mówić "Cześć" przez parę dni, ale nigdy nie umiałem do niej podejść i zagadać coś, raz się od warzyłem na dworcu podejść i porozmawiać, ale nie chciała zbytnio zemną rozmawiać , czułem to bo tylko ja mówiłem coś. Po tej rozmowie pojechałem do domu pisałem do niej na fb ale nie miałem zbytnio tematu a ona nic nie pisała. I się nie odzywałem do niej wgl przez rok, ostatnio miech temu wróciłem z praktyk zobaczyłem ją w szkole jak co dzień, ze piękna jest itp. i napisałem do niej w końcu na fb że mi się podoba, ona odpisała: Omg Nic na to nie poradzę Nie należę do najmilszych osób, także Przykro mi bardzo, - no i ja oczywiście napisałem żeby nikomu tego nie mówiła, i nwm czy powiedziała czy nie, ale gdy w szkole ją zobaczyłem samą na ławce , to nie umiałem podejść porozmawiać, mam coś takiego w sobie że mam tremę,wstydzę się , nwm czemu, bo z koleżankami normalnie rozmawiam, a dziewczyna która mi się podoba bardzo to nie umiem podejść i nic innego zrobić, nawet się teraz wstydzę powiedzieć " cześć" i też jak ide czasami na inną lekcje do innego budynku, tak jak np dziś, to idę, patrze idzie ona z koleżanką swoją, niby że jej nie zauważam aż nagle się na nią spojrzę i ona na mnie patrzy, a ja nagle wzrok w inną stronę, i nic nie umiem powiedzieć, nie wiem czemu, może to przez to że nie miałem nigdy dziewczyny tak na poważnie. Albo czasami też siedzę przed lekcją pod swoją klasą i idzie ona do łazienki i się patrzy na mnie ja na nią i idzie dalej, potem wraca i znowu na mnie a ja niby ze jej nie wiedzę. Ale bardzo mi się podoba i chciałbym mieć odwagę do niej się odezwać ale nie umiem z tym walczyć, Proszę o odpowiedzi i wskazówki.

Gość gość
Wskazówka jest jedna: daj sobie spokój. Wiadomo, zauroczenie nie przechodzi łatwo, ale dziewczyna wyraźnie nie jest zainteresowana. Narzucać się jej nie warto, nic z tego nie będzie. Poszukaj innej.

Gość gość
Tak, to chyba nie ta. Wskazuje na to rozmowa na portalu, jej odpowiedź. Chyba musisz klin klinem wybić - szukaj lepszej.

Gość gość
Po co zagadywal?? Przecież już Ci powiedziała że nic z tego. Niedorozwiniety jesteś?

Gość I can hear your heartbeat
inaczej pamiętam tę rozmowę :)